返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-8-30 10:39 PM 發表。
有人嗎
有1.2.3.個人響度
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 10:33 PM 發表。

返到屋企坐響度唔識郁吁.:019:
聽日仲要返07.30
无计啦...不过好彩你过佐听日就放假佐 我就惨啦仲要考试
原帖由 wwinglin 於 2007-8-30 10:39 PM 發表。
有人嗎
有人
??? BeckyWoon ? 2007-8-30 10:37 PM ???
惨了....我去个间cc无人ge:019: 冷清清既
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 10:41 PM 發表。

甘点解你会讲直落8个钟既??:onion14:
有2個請病假!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 10:39 PM 發表。

我都好想有4日假期啊!!:onion03:
番去读书咪得咯
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 10:41 PM 發表。

无计啦...不过好彩你过佐听日就放假佐 我就惨啦仲要考试
係咯!各人有各人的難處!:019:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 10:48 PM 發表。

番去读书咪得咯
幾時都係讀書好過打工:onion03:
各位我去 先!!!等阵先黎吹过
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 10:42 PM 發表。

有人
炎少爺, 好幾天沒見:onion14:
??? lux1261 ? 2007-8-30 10:41 PM ???
lux公主, 可惜321唔係度, 有d掛住佢
你地就好啦, 有假放, 真善慕:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-30 10:59 PM 發表。

lux公主, 可惜321唔係度, 有d掛住佢
你有d掛住佢咋!
我好掛住大哥吁
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 10:53 PM 發表。
各位我去 先!!!等阵先黎吹过
計侍10.53
??? lux1261 ? 2007-8-30 11:02 PM ???
其實係非常好掛住佢, 唔知佢回到家未呢
希望佢快d出現啦