返回列表 回復 發帖
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-20 10:18 AM 發表

而家無管家~
女佣唔係家~
當然揾你啦~
你前身保安~
有經驗呀~:lol
okok...that is my job...:L
I can't go to "wet", how can i find wife ;P
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 dororo 於 2006-8-20 10:19 PM 發表

管家有5個版忙ma
所以揾保鑣睇住頭家先囉~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 泰利26 於 2006-8-20 10:15 PM 發表

一日未完場,仲有機會追都唔會派錢~~~ :-"  \:D/
想太多啦。。。 ;P
原帖由 dororo 於 2006-8-20 10:19 AM 發表

管家有5個版忙ma
[-X, not 有5個版忙, is 有5個 families 忙 :lol working 5 jobs ;P
原帖由 danewin 於 2006-8-20 10:20 PM 發表

okok...that is my job...:L
I can't go to "wet", how can i find wife ;P
想揾老婆唔係難~
你想揾同我地講囉~
介紹費你卑得起幾多先~
外母收媒人利是唔平喎~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-20 10:23 AM 發表

想揾老婆唔係難~
你想揾同我地講囉~
介紹費你卑得起幾多先~
外母收媒人利是唔平喎~:lol
then please help me to ask her get less D la.. :lol
原帖由 danewin 於 2006-8-20 10:25 PM 發表

then please help me to ask her get less D la.. :lol
呢d當然係無數講~[-X
講錢傷感情~
你覺得老婆重要~
定錢重要呀~
咪諗住兩樣呀~[-X
一句講哂~
童叟無欺~:(
原帖由 ed_teck 於 2006-8-20 10:21 PM 發表

想太多啦。。。 ;P
聽閒你要搵 2 奶呀!~ 係嘛?~
原帖由 luvsnow 於 2006-8-20 10:28 PM 發表

媽媽>:D<
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-20 10:27 AM 發表

呢d當然係無數講~[-X
講錢傷感情~
你覺得老婆重要~
定錢重要呀~
咪諗住兩樣呀~[-X
一句講哂~
童叟無欺~:(
幫幫得wow :L
原帖由 dororo 於 2006-8-20 10:29 PM 發表

媽媽>:D<
阿媽即叫即到!!
原帖由 luvsnow 於 2006-8-20 10:28 AM 發表

hihi, do u know who am i?
原帖由 danewin 於 2006-8-20 10:31 PM 發表

hihi, do u know who am i?
你係管家嘛~ >:D<
原帖由 luvsnow 於 2006-8-20 10:28 PM 發表

嫲嫲返黎啦~
好耐無見~>:D<
原帖由 luvsnow 於 2006-8-20 10:31 AM 發表

你係管家嘛~ >:D<
:L i am 吹水家族-保鏢比達 :L