返回列表 回復 發帖
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-20 10:06 PM 發表

咁边個保護屋企呀~
無得去~[-X
係囉[-X[-X
单单单。。。
[-O<
原帖由 dororo 於 2006-8-20 10:07 PM 發表

咪係:L
多謝支持~:handshake
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-20 10:06 AM 發表

咁边個保護屋企呀~
無得去~[-X
:Q

how about this, whole familes go to "wet" la... ;P
看著你是種享受 擁有你更是感動
我去冲凉先。。。
原帖由 danewin 於 2006-8-20 10:08 PM 發表

:Q

how about this, whole familes go to "wet" la... ;P
你咁講~
更加唔得~[-X
陣間有人黎~
都無人應~
係好無禮貌~[-(
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 ed_teck 於 2006-8-20 10:09 PM 發表
我去冲凉先。。。
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-20 10:12 PM 發表

你咁講~
更加唔得~[-X
陣間有人黎~
都無人應~
係好無禮貌~[-(
對;P
原帖由 ed_teck 於 2006-8-20 10:06 PM 發表

死仔。。。 讲gam 多野。。。
仲吾去派$
一日未完場,仲有機會追都唔會派錢~~~ :-"  \:D/
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-20 10:12 AM 發表

你咁講~
更加唔得~[-X
陣間有人黎~
都無人應~
係好無禮貌~[-(
:L it seems 管家 or 女佣's work,
they go out, i am to save them lor...
原帖由 dororo 於 2006-8-20 10:14 PM 發表

對;P
咁就決定保安看門口啦~:lol
Don't forget, I am 保鏢, not 管家 or 女佣 ;P
原帖由 danewin 於 2006-8-20 10:16 PM 發表

:L it seems 管家 or 女佣's work,
they go out, i am to save them lor...
而家無管家~
女佣唔係家~
當然揾你啦~
你前身保安~
有經驗呀~:lol
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-20 10:17 AM 發表

咁就決定保安看門口啦~:lol
[-X is Don't forget, I am 保鏢, not 保安:lol
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-20 10:18 PM 發表

而家無管家~
女佣唔係家~
當然揾你啦~
你前身保安~
有經驗呀~:lol
管家有5個版忙ma