返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 10:59 AM 發表。

原來係咁
吾系你以为乜野。。。。总笑。。。。。。。。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:01 AM 發表。

無錢開飯唔緊要 最驚要訓街
无钱开饭之后米训街咯!。。。。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:05 AM 發表。

吾系你以为乜野。。。。总笑。。。。。。。。。。:019:
唔笑 無野啦...啦...啦...:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:02 AM 發表。

我驚到時又要改一改
4年又4年啦 8年啦
至惊系8年又8年。。。16年又16年。。。吾洗返啦!!

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:06 AM 發表。

无钱开饭之后米训街咯!。。。。。。:019:
妳做咩成日都咁 攪到我都:019:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:07 AM 發表。

至惊系8年又8年。。。16年又16年。。。吾洗返啦!!
唔好嚇我呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:07 AM 發表。

唔笑 無野啦...啦...啦...:onion05:
英国既银行系几时休息?

原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:08 AM 發表。

妳做咩成日都咁 攪到我都:019:
甘我吾甘啦!!:019: 。。。。。。。我地要甘。。。。。。。。。。:onion05:

原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:09 AM 發表。

唔好嚇我呀
开玩笑啦!!吾洗惊

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:10 AM 發表。

英国既银行系几时休息?
全細界既銀行都係星期六半日同星期日啦
妳問得真搞笑
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:12 AM 發表。

开玩笑啦!!吾洗惊
唔驚就假
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:15 AM 發表。

全細界既銀行都係星期六半日同星期日啦
妳問得真搞笑
:019: 你笑我。。。。。。。。:019: 但系,e+我地既银行系星期六&日休息。。。:onion14:

原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:16 AM 發表。

唔驚就假http://xs318.xs.to/xs318/07331/ ...
好快可以返屋企ga lah......:onion05:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:17 AM 發表。

:019: 你笑我。。。。。。。。:019: 但系,e+我地既银行系星期六&日休息。。。:onion14:
唔笑 俾妳既
休2日 咁多既:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:19 AM 發表。

好快可以返屋企ga lah......:onion05:
呢句就咁聽
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主