返回列表 回復 發帖
??? chu553358 ? 2007-8-30 09:48 AM ???
你咁清楚嘅
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 09:42 AM 發表。

全國放假:014:
系啊!!开心啊!! 有假放咯。。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 kitty50 於 2007-8-30 09:42 AM 發表。

係咪乜乜50周年:onion14:
系啊!!独立50周年。。。。。。。。。。。。:014: 有假放就乜都得:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 kitty50 於 2007-8-30 09:50 AM 發表。

你咁清楚嘅
因為我係幫主
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 09:48 AM 發表。

係大馬國慶50周年
甘香港回归10周年系几时??:onion05:

原帖由 chu553358 於 2007-8-30 09:54 AM 發表。

因為我係幫主
系因为你够8

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 09:53 AM 發表。

系啊!!开心啊!! 有假放咯。。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
咁即係聽晚見唔到妳:019:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 09:55 AM 發表。

甘香港回归10周年系几时??:onion05:
過左啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 09:55 AM 發表。

系因为你够8
妳既國家 我實8既
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 09:56 AM 發表。

咁即係聽晚見唔到妳:019:
正确黎讲系3日见吾到我。。。。。。。。。。。。:019:
听日系公共假期,后日系我自己拎假,因为去云顶,星期日系休息日
不过,我会揾时间上黎

原帖由 chu553358 於 2007-8-30 09:57 AM 發表。

過左啦
系几时??

原帖由 chu553358 於 2007-8-30 09:57 AM 發表。

妳既國家 我實8既
下次有机会记得黎坐下。。。。。。。。。。。。:onion14:

今日心情非常好啊!!。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 09:58 AM 發表。

正确黎讲系3日见吾到我。。。。。。。。。。。。:019:
听日系公共假期,后日系我自己拎假,因为去云顶,星期日系休息日
不过,我会揾时间上黎 ...
咁樣妳會玩死幫主架
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 10:01 AM 發表。
今日心情非常好啊!!。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
因為放假