返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-8-29 11:44 AM 發表。

不過做新郎/伴郎/兄弟
都係以:onion14: 代酒 暪天過海
唔係既話 真係會
最後會
一生人一次ar ma!!都好夜啦!!你应该:sleeps: 。。。。。。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-29 11:46 AM 發表。

但系我地好似有点。。。
有d咩呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-29 11:51 AM 發表。

一生人一次ar ma!!都好夜啦!!你应该:sleeps: 。。。。。。。。
做兄弟唔止一次個播
咁我去:sleeps: 妳都食個靚既lunch啦:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-29 11:54 AM 發表。

做兄弟唔止一次個播
咁我去:sleeps: 妳都食個靚既lunch啦:014:
好啦!!good nite:sleeps: .................886:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
??? BeckyWoon ? 2007-8-29 11:55 AM ???
:onion05: 886:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
路過...:onion05:
冇人...:019:
.........走人

回復第 12156 帖由 h2o 所發的帖子

水哥
入黎睇下咋。。。。要走啦。。上堂 :onion05:
迪士尼樂園歡迎你

回復第 12158 帖由 bourget 所發的帖子

886:019:
原帖由 bourget 於 2007-8-29 09:12 PM 發表。
入黎睇下咋。。。。要走啦。。上堂 :onion05:

再見拿!.......:onion05: ...................:onion05:

[ ????? lux1261 ? 2007-8-30 01:19 AM ?? ]
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
路过。。。:onion05: 要:sleeps: 啦886
放左學 lur !!!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-8-30 04:04 AM 發表。
放左學 lur !!!
放左工拿:onion14:
你就好啦。。。放左工舒服晒
我放左學仲要做 follow up
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-8-30 04:40 AM 發表。
你就好啦。。。放左工舒服晒
我放左學仲要做 follow up
我放左工仲多野做吁!

好忙架!