返回列表 回復 發帖
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:44 AM 發表。

但系。。。据好似要抛弃我地左。。。。。。。。。。。。。:019:
我知佢份人係唔會既:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:45 AM 發表。

個個係咪我呀
如果系你当然最好啦!!你熟ar ma.............

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:46 AM 發表。

我知佢份人係唔會既:onion14:
你地真系兄弟同心。。。。。。。。。。。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:45 AM 發表。

但系,吾到我吾认老啦!!
帮主,究竟系23定24??
妳認老 我都陪妳認:onion05:
23定24 妳遘腰圍呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:48 AM 發表。

妳認老 我都陪妳認:onion05:
23定24 妳遘腰圍呀
:024: 总系到炸傻。。。。。。。。。。:onion03:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:47 AM 發表。

如果系你当然最好啦!!你熟ar ma.............
都唔係好熟ka
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:48 AM 發表。

你地真系兄弟同心。。。。。。。。。。。。。:onion05:
呢樣野就一定唔使遘:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:50 AM 發表。

都唔係好熟ka
起码你近ar ma,,但系明年你应该都未返哦!!

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:50 AM 發表。

:024: 总系到炸傻。。。。。。。。。。:onion03:
23同24有分別咩
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:52 AM 發表。

呢樣野就一定唔使遘:onion14:
你地见过未??。。。。。。。:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:52 AM 發表。

起码你近ar ma,,但系明年你应该都未返哦!!
好難遘 今日唔知聽日事:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:53 AM 發表。

你地见过未??。。。。。。。:onion14:
仲未有呢個機會:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:52 AM 發表。

23同24有分別咩
:019: 当然有分别啦!!如果比你选,一日工资23or24,你选边个??
你个腰围有甘瘦咩??

原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:54 AM 發表。

好難遘 今日唔知聽日事:onion14:
换作是我就吾会甘快返咯!!难得去到甘远。。。。。。:onion05:

原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:55 AM 發表。

仲未有呢個機會:onion14:
日日忙工作,边有时间。。。。。。。。。。。:onion14: