返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:28 AM 發表。

佢應該都知道咩時間入呢既
但系呢点时间甘早,据都未训醒

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:30 AM 發表。

妳之前試過咁多次都入唔到:onion14:
我唸今次都係.........
妳都係等12月2x日啦
:onion03: 人人都话我样比实际年龄大,
但系点人就系要check我既身分征。。。。。。。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:30 AM 發表。

因为需要储钱ar ma, 系咯!好靓!!
妳去到香港實會疯狂shopping
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:32 AM 發表。

但系呢点时间甘早,据都未训醒
咁要妳出手啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:34 AM 發表。

:onion03: 人人都话我样比实际年龄大,
但系点人就系要check我既身分征。。。。。。。。。:019:
証明妳青春:014: 但妳身邊d人就唔多誠實la
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:35 AM 發表。

妳去到香港實會疯狂shopping
我朋友讲深圳既批发市场好低。。。。。。。

原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:35 AM 發表。

咁要妳出手啦
我边有甘大power杰。。。。。。。。:onion14:

??? chu553358 ? 2007-8-28 09:38 AM ???
青春吾甘当啦!!e+我已经系成年人左。。。。。。。。。

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:38 AM 發表。

我朋友讲深圳既批发市场好低。。。。。。。
去到大陸最緊要....遘價:onion31:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:42 AM 發表。

去到大陸最緊要....遘價:onion31:
呢点野就要留比我个朋友做

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:39 AM 發表。

我边有甘大power杰。。。。。。。。:onion14:
公主叫到 佢夠膽唔起身:024:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:41 AM 發表。

青春吾甘当啦!!e+我已经系成年人左。。。。。。。。。
成年人都可以青春ka:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:43 AM 發表。

公主叫到 佢夠膽唔起身:024:
但系。。。据好似要抛弃我地左。。。。。。。。。。。。。:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:43 AM 發表。

呢点野就要留比我个朋友做
個個係咪我呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:44 AM 發表。

成年人都可以青春ka:onion05:
但系,吾到我吾认老啦!!
帮主,究竟系23定24??