返回列表 回復 發帖
??? chu553358 ? 2007-8-28 09:08 AM ???
今日只得我地两个??。。。。。。。。。。。。:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
boy少米就系今日返大马??。。。。。。。。。。。。。。。:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:10 AM 發表。

今日只得我地两个??。。。。。。。。。。。。:onion14:
係呀 澳門新開既酒店:onion14:
真係好想番去睇
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:14 AM 發表。
boy少米就系今日返大马??。。。。。。。。。。。。。。。:onion14:
係29號:onion14: 以後又少一個人啦:019:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:14 AM 發表。

係呀 澳門新開既酒店:onion14:
真係好想番去睇
真系好靓。。。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
你都系澳门人,一定可以ge:014:

原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:15 AM 發表。

係29號:onion14: 以後又少一個人啦:019:
听日。。。。。。。系咯!!少左据,我地会好失落。。。。。。。。。。。。:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:16 AM 發表。

真系好靓。。。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
你都系澳门人,一定可以ge:014:
放心 我實睇到既
最好同埋妳一齊睇:onion05:
呢張仲靚
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:17 AM 發表。

听日。。。。。。。系咯!!少左据,我地会好失落。。。。。。。。。。。。:019:
佢真係為幫會貢獻左唔小:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:19 AM 發表。

放心 我實睇到既
最好同埋妳一齊睇:onion05:
呢張仲靚
我有位朋友据家姐系嫁去香港做空姐ge,所以我约左据明年年尾带我去香港走走。。。。。。。。。。。。。:onion05:

原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:21 AM 發表。

佢真係為幫會貢獻左唔小:onion14:
:019: 我都吾舍得据。。。。。。。。。。。:onion14:

我呢个星期六去云顶,吾知入吾入到赌场呢。。。。。。。。。。

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:22 AM 發表。

我有位朋友据家姐系嫁去香港做空姐ge,所以我约左据明年年尾带我去香港走走。。。。。。。。。。。。。:onion05:
明年年尾 不過香港既夜景真係好靚
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:23 AM 發表。

:019: 我都吾舍得据。。。。。。。。。。。:onion14:
佢應該都知道咩時間入呢既
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-28 09:25 AM 發表。
我呢个星期六去云顶,吾知入吾入到赌场呢。。。。。。。。。。
妳之前試過咁多次都入唔到:onion14:
我唸今次都係.........
妳都係等12月2x日啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-28 09:27 AM 發表。

明年年尾 不過香港既夜景真係好靚
因为需要储钱ar ma, 系咯!好靓!!