返回列表 回復 發帖
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-19 21:42 發表

如果有精神~
就傾耐d啦~:$
好呀~~ :$
大家有無買六合彩呀~
我唔記得買呀~:L
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-19 09:43 PM 發表
大家有無買六合彩呀~
買左`
但係無中~~
嗚~~
la la la la ~~~
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-19 21:43 發表
大家有無買六合彩呀~
我有買呀~~
唔知開幾多號~~

我去玩冇買兩期
兩期都有出 no. 10 :@
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-19 21:44 發表

買左`
但係無中~~
嗚~~
what no. nei???
3,25,27,28,43,45 +42
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
i am going to buy 早餐 la, will back later, anyone want some? ;P
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 danewin 於 2006-8-19 21:47 發表
i am going to buy 早餐 la, will back later, anyone want some? ;P
唔洗啦~~
唔想食野~~
小心車呀~~~\:D/
原帖由 danewin 於 2006-8-19 09:47 PM 發表
88~
順便腸粉油炸鬼加豆漿~\:D/
原帖由 echobe 於 2006-8-19 09:48 AM 發表

唔洗啦~~
唔想食野~~
小心車呀~~~\:D/
then you 小心 take care la :P
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-19 09:48 AM 發表

88~
順便腸粉油炸鬼加豆漿~\:D/
that much :L, don't forget my position is low lor.. :L
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-19 21:46 發表
3,25,27,28,43,45 +42
oh..........
too bad~~~
原帖由 danewin 於 2006-8-19 09:49 PM 發表

that much :L, don't forget my position is low lor.. :L
咁你走啦~
我聽日自己去買~\:D/
原帖由 echobe 於 2006-8-19 09:50 PM 發表

oh..........
too bad~~~
唔緊要啦~
下次~:$
1:1 fulltime~~~~~
利記,如果唔係球問題12碼 ,連追平都唔得~
錫菲聯 升班馬中算有d料~~