返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-8-27 01:14 AM 發表。

當然。。
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 boy321 於 2007-8-27 01:16 AM 發表。

我由開場等到散場都仲未睇到。。
你用邊只蘋道?
你要click 最多人睇的果台..
原帖由 ed_teck 於 2007-8-27 01:15 AM 發表。
我聽日都係有test... 閃...
咁快...:onion05: ...:onion05: ...:onion05:

祝你好運!!!!!!
原帖由 ed_teck 於 2007-8-27 01:18 AM 發表。

你用邊只蘋道?
你要click 最多人睇的果台..
我每台都有click,全部都最少要等半個鍾。。。但最後都系睇唔到既
你系都數click邊台?
原帖由 lux1261 於 2007-8-27 01:20 AM 發表。

咁快...:onion05: ...:onion05: ...:onion05:

祝你好運!!!!!!
阿妹,你都祝我好運啦。。。大哥睇唔到波
原帖由 lux1261 於 2007-8-27 01:17 AM 發表。

haha... lux 公主 下次再傾... ^^
原帖由 boy321 於 2007-8-27 01:23 AM 發表。

阿妹,你都祝我好運啦。。。大哥睇唔到波
祝大哥睇到波!:014:
聴歌仔啦。。。

:onion03:
原帖由 ed_teck 於 2007-8-27 01:24 AM 發表。

原帖由 lux1261 於 2007-8-27 01:26 AM 發表。

祝大哥睇到波!:014:
多謝。。希望啦。。
原帖由 ed_teck 於 2007-8-27 01:24 AM 發表。

你唔打救我就走啦。。
原帖由 boy321 於 2007-8-27 01:27 AM 發表。
聴歌仔啦。。。

I63iHJ1zZsU
有同感
原帖由 boy321 於 2007-8-27 01:30 AM 發表。

你唔打救我就走啦。。
原帖由 boy321 於 2007-8-27 01:29 AM 發表。

多謝。。希望啦。。
原帖由 lux1261 於 2007-8-27 01:34 AM 發表。

猫猫去左邊???????????????