返回列表 回復 發帖
??? 炎之贵公子 ? 2007-8-27 12:03 AM ???
由佢啦~~我係都要佢叫我做姐姐呀~~唔係我唔睬佢架:014:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-26 11:59 PM 發表。
做妹妹唔好咩:014: 有哥哥保护er ma 886
這裡已經有好多人保護我~~足夠啦~~你要走啦
??? wwinglin ? 2007-8-27 12:07 AM ???
系啊 听日有测验:019: 要早滴:sleeps: 886......

回復第 11582 帖由 wwinglin 所發的帖子

仲有多谢你首歌:014: 好好听啊
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-27 12:13 AM 發表。
仲有多谢你首歌:014: 好好听啊
咁好啦~~早頭啦~~好成績呀:sleeps: :onion14:
咦。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
??? boy321 ? 2007-8-27 12:38 AM ???
boy少~~乜事呀
原帖由 wwinglin 於 2007-8-27 12:43 AM 發表。

boy少~~乜事呀
猫猫。。:014:
我仲系睇唔到打波。。。點搞
原帖由 wwinglin 於 2007-8-26 11:51 PM 發表。
貓貓同你傾計
cWXEXYZvW-8
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-27 01:00 AM 發表。

好妹妹。。。:014:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-26 11:59 PM 發表。
做妹妹唔好咩:014: 有哥哥保护er ma 886
100%贊同! :onion18:    :014:
真的愛你。。。:014:

原帖由 boy321 於 2007-8-27 01:02 AM 發表。

好妹妹。。。:014:
好哥哥
原帖由 wwinglin 於 2007-8-27 12:07 AM 發表。

這裡已經有好多人保護我~~足夠啦~~你要走啦
x2
原帖由 boy321 於 2007-8-27 12:50 AM 發表。

猫猫。。:014:
我仲系睇唔到打波。。。點搞
遲下或者得啦:onion03: