返回列表 回復 發帖
thanks boy少, lux妹
我唔知點放出黎 haha
boy少, lux妹 請指教........:014:
原帖由 h2o 於 2007-8-25 10:59 PM 發表。
冇去到睇戲呀 XD
臨時改變主意 睇黎套戲都唔會去睇囉 DL佢算啦:019:
仲有食Pancake  朱古力Mousse吁!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
行開一陣 好快返 (10-15min)
原帖由 boy321 於 2007-8-25 10:57 PM 發表。

好難揾,唔知你地既口味。。
放心 我乜野歌都听既:014:
原帖由 h2o 於 2007-8-25 11:01 PM 發表。
叫大哥教你吁!:onion05:
我都係昨天大哥教我.
簡而青一學就明!
原帖由 boy321 於 2007-8-25 11:00 PM 發表。

下次俾個機會你快過我。。
我諗都幾難:019:
原帖由 h2o 於 2007-8-25 11:01 PM 發表。
將尾數。。tdgYpHyFECA 放系youtube中間就可以:014:
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 11:05 PM 發表。

咪伤心啦:014: 下次我帮你截住拒:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 11:04 PM 發表。

叫大哥教你吁!:onion05:
我都係昨天大哥教我.
簡而青一學就明!
係我個妹太聰明。。:onion05:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-25 11:04 PM 發表。

放心 我乜野歌都听既:014:
你想學國語。。。聴多D國語歌啦:014:
原帖由 boy321 於 2007-8-25 11:09 PM 發表。

將尾數。。tdgYpHyFECA 放系youtube中間就可以:014:
大哥幫我放""忍形的似膀""
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 11:05 PM 發表。

終有一日你會快過我既。。:014:
原帖由 boy321 於 2007-8-25 11:10 PM 發表。

係我個妹太聰明。。:onion05:
係個師傅太猛!
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 11:12 PM 發表。

大哥幫我放""忍形的似膀""
邊個唱架。。
??? boy321 ? 2007-8-25 11:14 PM ???
女仔