返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-8-25 08:19 PM 發表。

認同, 10 個裡面只得11個會咁...
:024: 應該係10有9個吾係

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
??? BeckyWoon ? 2007-8-25 08:18 PM ???
放心拒地无计利息ge:onion05:
甘多位,我係時候準備出門啦!!:014: 朋友9點黎啊!!see ya............................886:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
??? boy321 ? 2007-8-25 08:19 PM ???
无钱你帮我还啊:024:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-25 08:23 PM 發表。
甘多位,我係時候準備出門啦!!:014: 朋友9點黎啊!!see ya............................886:onion05:
臨走入黎睇下有無講我壞話 走的安心:014:

886。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:

覺得你扮靓曬錢喇, 唔曬花錢都已經好靓... ^^
bye bye 喇...
我都要沖涼食飯啦....
走晒。。。
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-25 08:24 PM 發表。

无钱你帮我还啊:024:
無錢就唔好學人借大耳聋。。。
原帖由 boy321 於 2007-8-25 08:30 PM 發表。
走晒。。。
仲有我:onion05: 我去 先886
原帖由 boy321 於 2007-8-25 08:35 PM 發表。

無錢就唔好學人借大耳聋。。。
就是无钱先同大耳窿借er ma:024:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-25 08:38 PM 發表。

就是无钱先同大耳窿借er ma:024:
無錢还學人借咩呀。。俾人追數都係遟早既事:024:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-25 07:08 PM 發表。
聼歌仔:onion14:

d6kjlqhjWzU
呢首好聽 多謝becky妺妹
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
路過:onion05: 要:sleeps: 886:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
我黎啦...........:onion05: