返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2006-8-18 11:38 PM 發表

hahahahahahah~~~
我衫唔係咁多~~
鞋多~~~;P
鞋我就唔太多
20對左右喇
衫真係好多
淨係背心我諗都過100件 :L
原帖由 蛋~* 於 2006-8-18 23:36 發表

係呀~
年尾我都唔知點搬d衫返hk好添呀 :L
有 d 唔著既咪入落 d 回收箱0羅~~
有 d 多鐘不過寄唔到倉的只可以寄~~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-18 11:40 AM 發表
听到shopping 我面都青埋
why ar? u buy alots for your gf? ;P
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 danewin 於 2006-8-18 11:38 PM 發表

oh...u buy alots... :L
我係晌hk買好多
拎返黎
拎拎下就 。。。 :L
原帖由 ed_teck 於 2006-8-18 23:40 發表
听到shopping 我面都青埋
ur gf spend a lot $ on shopping?
原帖由 echobe 於 2006-8-18 11:42 AM 發表

ur gf spend a lot $ on shopping?
i think so.... ;P
原帖由 danewin 於 2006-8-18 11:39 PM 發表
I liked shopping be4, but now, i don't like, i don't like to spend money on that
男仔唔同女仔
男仔係應該諗長遠d既
原帖由 蛋~* 於 2006-8-18 23:41 發表

鞋我就唔太多
20對左右喇
衫真係好多
淨係背心我諗都過100件 :L
下???背心過100件
咁你真係要慢慢間~~
my gf spend her $ only...
but i so scare go shopping with her... :Q:Q:Q
原帖由 蛋~* 於 2006-8-18 11:43 AM 發表

男仔唔同女仔
男仔係應該諗長遠d既
yup, that's why i am doing this now
原帖由 echobe 於 2006-8-18 11:41 PM 發表

有 d 唔著既咪入落 d 回收箱0羅~~
有 d 多鐘不過寄唔到倉的只可以寄~~
家姐你知唔知如過船寄要去邊度寄呀?
post office?
20 对鞋。。
单单背心100。。。。
:Q:Q:Q
原帖由 ed_teck 於 2006-8-18 11:44 AM 發表
my gf spend her $ only...
but i so scare go shopping with her... :Q:Q:Q
Because you have to carry alot? :lol
go to bathroom first, will be back few mins..
原帖由 蛋~* 於 2006-8-18 11:45 PM 發表

家姐你知唔知如過船寄要去邊度寄呀?
post office?
i always go post office post things 2 my sis...
at here, got many service.. sky, DHL... etc.