返回列表 回復 發帖
原帖由 woofy 於 2007-8-25 06:38 AM 發表。
So cute!!

圖片附件: 1.jpg (2007-8-25 12:53 AM, 20.47 K)

圖片附件: 2.jpg (2007-8-25 12:53 AM, 24.48 K)

圖片附件: 3.jpg (2007-8-25 12:53 AM, 46.21 K)

圖片附件: 4.jpg (2007-8-25 12:53 AM, 31.3 ...
一張都睇唔到。。:onion14:
原帖由 woofy 於 2007-8-25 06:41 AM 發表。
So cute!!

http://www.tvbnow.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost
我鐘意呢張!其他個D似死狗
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 06:41 AM 發表。

係罹!輸死我

股票名稱擁有數量持股成本當前價格持股價格持股現值每股盈虧總盈虧盈虧率62天一光脑科技有限公司500076,400.00$7.86$15.28$39,308.05↓7.42 元↓37,100.00 元□48.56 %60Vista500068,100.00$5.53$13.62 ...
真係可憐!!
你應該買我貴族天堂股票吖嘛!!!!

原帖由 lux1261 於 2007-8-25 06:41 AM 發表。

係罹!輸死我

股票名稱擁有數量持股成本當前價格持股價格持股現值每股盈虧總盈虧盈虧率62天一光脑科技有限公司500076,400.00$7.86$15.28$39,308.05↓7.42 元↓37,100.00 元□48.56 %60Vista500068,100.00$5.53$13.62 ...
你又攞呢一番清一色出黎做乜。。:onion14:
原帖由 woofy 於 2007-8-25 06:44 AM 發表。

真係可憐!!
你應該買我貴族天堂股票吖嘛!!!!
有無得救
原帖由 woofy 於 2007-8-25 06:43 AM 發表。

因為你同Lux 冇開公司囉!!
我都冇玩啦。。:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-25 06:46 AM 發表。

你又攞呢一番清一色出黎做乜。。:onion14:
大哥我唔死心
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 06:46 AM 發表。

有無得救
要有其他人幫手推下先得!!
股票唔係咁簡單!
一定要有多d 人幫手推! :019:

原帖由 woofy 於 2007-8-25 06:50 AM 發表。

要有其他人幫手推下先得!!
股票唔係咁簡單!
一定要有多d 人幫手推! :019:
我同佢鬥長命
飲杯茶先:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 06:51 AM 發表。

我同佢鬥長命
唔得架!!
如果隻股冇人理 佢會一路跌!!

原帖由 chu553358 於 2007-8-25 06:54 AM 發表。
飲杯茶先:onion14:
點解幫主唔幫下 lux and boy boy 呀??

原帖由 lux1261 於 2007-8-25 06:47 AM 發表。

大哥我唔死心
你死心啦。。:onion14:
原帖由 woofy 於 2007-8-25 06:55 AM 發表。

唔得架!!
如果隻股冇人理 佢會一路跌!!
我賺左四百萬都唔理佢囉:onion14:
依家除左新股其他都跌到變草地!!