返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-8-25 04:44 AM 發表。

阿妹。。大哥有冇得食:019:
咁大個緊係有你份啦!
你係我至愛
我要招呼人客先!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
恰似你的溫柔 - 蔡琴送比lux -- 我要訓啦-- 88:014:  
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 04:47 AM 發表。

咁大個緊係有你份啦!
你係我至愛
我要招呼人客先!
好野,有得食:014:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-25 04:48 AM 發表。
恰似你的溫柔 - 蔡琴送比lux -- 我要訓啦-- 88:014:
9tstS4W3gNo
多謝你.好好聽:014:

原帖由 wwinglin 於 2007-8-25 04:48 AM 發表。
9tstS4W3gNo
冇送首俾我既。。 886
午夜結他 / 明日天涯 / 忘不了的你 / 明日之歌 / 夢 *** 張偉文 ***-- 送比boy少-- 我要訓啦--88:sleeps: :014:
原帖由 boy321 於 2007-8-25 04:51 AM 發表。

好野,有得食:014:
第一次整.賣相唔靚.但係好好味.:onion18:
比想像中易做!:onion05:
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 04:54 AM 發表。

第一次整.賣相唔靚.但係好好味.:onion18:
比想像中易做!:onion05:
好食:onion18:
阿妹,我冲凉先。。。:014:

原帖由 boy321 於 2007-8-25 04:58 AM 發表。

好食:onion18:
阿妹,我冲凉先。。。:014:

PihkrZtRmt0
ok 一陣再見
冲完啦。。:onion18:
原帖由 boy321 於 2007-8-25 05:41 AM 發表。
冲完啦。。:onion18:
睇完電視
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 06:02 AM 發表。

睇完電視
阿妹最鍾意娣電視訓覺。。:014:
原帖由 boy321 於 2007-8-25 06:08 AM 發表。

阿妹最鍾意娣電視訓覺。。:014:
Yes:014:
返呢 沖涼先:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 06:09 AM 發表。

Yes:014:
咁你下一個节目應該就係訓覺