返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-8-25 04:11 AM 發表。

富士山下。。又系一首好歌:014:
仲有""仍然記得個一次""
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 04:15 AM 發表。

仲有""仍然記得個一次""
da4M0HAtw5g
首歌都OK。。但佢系咪叫杜麗沙,好始喔
我可以加入嗎
原帖由 boy321 於 2007-8-25 04:21 AM 發表。

首歌都OK。。但佢系咪叫杜麗沙,好始喔
答對有獎

原帖由 wwinglin 於 2007-8-25 04:23 AM 發表。
我可以加入嗎
猫猫仲未訓。。。:014:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-25 04:23 AM 發表。
我可以加入嗎
當然可以啦貓貓
好呀~~boy少, 公主
我去找歌先:014:
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 04:23 AM 發表。

答對有獎

C2sLL1dtgYU
呢首經典。。。咁你都揾到,好歌
廣東好似系張國榮唱。。:014:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-25 04:28 AM 發表。
好呀~~boy少, 公主
我去找歌先:014:
等你。。:014:
I Swear Sandy Lam Prudence Lau Teresa Carpio Chyi Yu 1996

原帖由 wwinglin 於 2007-8-25 04:32 AM 發表。
I Swear Sandy Lam Prudence Lau Teresa Carpio Chyi Yu 1996

9r3vmtXup0U
聴到我都醉。。:014:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-25 04:32 AM 發表。

9r3vmtXup0U
見你咁客氣!請你食我今日親手整旦糕!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 04:38 AM 發表。

圖太大~~睇唔曬~~不過一定好好味~~:onion18:
lux多謝你:014:
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 04:38 AM 發表。

阿妹。。大哥有冇得食:019:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-25 04:41 AM 發表。

圖太大~~睇唔曬~~不過一定好好味~~:onion18:
lux多謝你:014:
唔駛客氣.......你己經做佐我D至愛拿!