返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2006-8-17 11:23 PM 發表
danewin 一心一意。花左很多心机,可以理解ge...
慢慢来。。
花左很多Time to type Chinese  tim....:lol
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 dororo 於 2006-8-18 11:24 AM 發表
早~
早~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 dororo 於 2006-8-17 11:24 PM 發表
早~
Morning
??咩嘢嚟???
原帖由 dororo 於 2006-8-18 11:24 AM 發表
早~
阿爸早~
>:D<
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-17 11:26 PM 發表

你睇多一次啦~:lol
Oh yeah, thanks your votes.... ^:)^=D>
原帖由 跟你躲猫猫 於 2006-8-18 11:26 AM 發表
??咩嘢嚟???
hai....
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 跟你躲猫猫 於 2006-8-18 11:26 AM 發表
??咩嘢嚟???
你黎我地屋企參觀~
歡迎~=D>
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-17 11:29 PM 發表
大家幫下保安做版主啦~
http://www.tvbnow.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost
^:)^^:)^ I hope I will have you guys support... :)
躲猫猫吾见左:L
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-17 11:29 PM 發表

你黎我地屋企參觀~
歡迎~=D>
yeah, Welcome welcome =D>
原帖由 ed_teck 於 2006-8-18 11:30 AM 發表
躲猫猫吾见左:L
唉~
仲諗住多個人吹添~:L
morning guys~~  ;;)
la la la la ~~~
我已经习惯。。