返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-8-24 11:35 AM 發表。

好開心聴到幫主呢句。。:014:
你應得既
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-8-24 11:41 AM 發表。

咁你知我既帖子點解會6000啦。。:onion14:
口水王子,当之无愧!!辛苦晒。。。。。。。。。。。:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 boy321 於 2007-8-24 11:42 發表。

你間好心人公司呢:onion14:
冇錢開。:019::019:  
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 11:39 AM 發表。

我最驚係佢認唔到我d字
幫主堤一堤你05.44   要:sleeps: 恪
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 shiucho123180 於 2007-8-24 11:36 AM 發表。

我明架:onion18: 吹水王子 。:onion14: :onion14:
如果水哥係到 今晚就真係very good:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
呢首歌我代幫主放。。:onion14:

原帖由 shiucho123180 於 2007-8-24 11:43 AM 發表。

係就三杯。:onion14: :onion14: :onion14:
就你三杯。:onion14: :onion14: :onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-24 11:36 AM 發表。

爆啦。。。:014:
放佐佢?
62天一光脑科技有限公司500076,400.00$8.86$15.28$44,321.65↓6.42 元↓32,100.00 元□42.02 %
60Vista500068,100.00$5.28$13.62$26,400.00↓8.34 元↓41,700.00 元□28.86 %
67小股民投資基金200032,040.00$8.92$16.02$17,840.00↓7.10 元↓14,200.00 元□8.04 %
63The One .100011,690.00$5.97$11.69$5,966.07↓5.72 元↓5,720.00 元□3.04 %
合 計13000 股188,230.00 元--94,527.72 元-- 93,702.28 元-49.78 %
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-24 11:37 AM 發表。

我都要饮返杯。。。。。。。。。。。。:onion14:
我感到好似番去初初識個時 真係痛快:014:
而家有d掛住水哥
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-8-24 11:45 AM 發表。

幫主堤一堤你05.44 要:sleeps: 恪
系咯!!帮主。。。。。。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 shiucho123180 於 2007-8-24 11:44 AM 發表。

冇錢開。:019::019:
一百萬就夠啦。。:onion14:
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 11:45 AM 發表。

如果水哥係到 今晚就真係very good:onion14:
仲有金師父呢!
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 11:48 AM 發表。

我感到好似番去初初識個時 真係痛快:014:
而家有d掛住水哥
但系我觉得你e+应该去揾周公聚聚啦!!:014:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-24 11:39 AM 發表。

我知,但系要你讲出口ar ma:onion05:
今晚成屋人都係到 唔遘啦 聽日先啦:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-8-24 11:47 AM 發表。

放佐佢?62天一光脑科技有限公司500076,400.00$8.86$15.28$44,321.65↓6.42 元↓32,100.00 元□42.02 %60Vista500068,100.00$5.28$13.62$26,400.00↓8.34 元↓41,700.00 元□28.86 %67小股民投資基金200032,040.00$8.9 ...
好靚。。。清一色:onion14: