返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 11:03 AM 發表。

:onion05:
小心啊!!灌水会被扣分..........:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 boy321 於 2007-8-24 11:00 AM 發表。

愛人又點會有呢日:014:
放心 你都唔會
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-24 11:02 AM 發表。

吾系你故 。。。。。。。。。。。。:onion05:
你既記性只會記住一個人喔。。:onion14:
邓。。。等。。。。登。。。。灯。。。瞪。。。。。。。。。。。

我破2000。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 123180 於 2007-8-24 11:00 AM 發表。

我諗頭先有人講笑姐。
你咁唸就最好啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-8-24 11:06 AM 發表。

你既記性只會記住一個人喔。。:onion14:
你又冷返。。。。。。。。。。。。:019:

原帖由 123180 於 2007-8-24 11:03 AM 發表。

X3
X4
原帖由 lux1261 於 2007-8-24 11:02 AM 發表。

見唔到你個四萬笑容有D唔開心
見唔到,唔怕,攪啲好心人借主十萬八萬黎未得囉。
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 11:03 AM 發表。

:onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-24 11:07 AM 發表。

姐姐,

原帖由 chu553358 於 2007-8-24 11:04 AM 發表。

陌生人 小心d好
睇下咩人姐。
原帖由 123180 於 2007-8-24 11:07 AM 發表。

見唔到,唔怕,攪啲好心人借主十萬八萬黎未得囉。
問becky妹妹吁佢好多錢架!
多過我和大哥
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-24 11:06 AM 發表。
邓。。。等。。。。登。。。。灯。。。瞪。。。。。。。。。。。

我破2000。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
becky一定係用拼音打字。。。
我過左6000啦:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-8-24 11:10 AM 發表。

問becky妹妹吁佢好多錢架!
多過我和大哥
但係多唔過我之前。:onion03: :onion03:
放首歌仔听下先。。。。。。。。。。。。:onion14: