返回列表 回復 發帖
Hello 晴晴
咁就叫非禮喇 咁我都佔咗唔小便宜囉
主任 發表於 2010-4-26 09:21 PM
你直頭系博蒙添啦。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
靚靚~~我呢d非禮~~~係非常有禮啊
小飛機 發表於 2010-4-26 09:26 PM
第一次聽到咁嘅道理。。。
晴晴~~返黎哪..甘夜既
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-26 11:48 PM
返黎好耐啦。。。。系客廳食老勞。。。
返黎好耐啦。。。。系客廳食老勞。。。
真爱难求 發表於 2010-4-26 11:50 PM
掛住食老麥都唔叫埋我
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
你直頭系博蒙添啦。。。
真爱难求 發表於 2010-4-26 11:48 PM
有咩 咁點算博懵呀
只係親暱啲啫嘛
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
淫淫~~~ 你又對我靚靚非~~~非~~~非常有禮
小飛機 發表於 2010-4-26 09:29 PM
梗係~~~因為你個靚靚太索, 太吸引嘛, 忍唔住呀
掛住食老麥都唔叫埋我
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-26 11:54 PM
琴晚你自己都食KFC。。。我都冇得食。。。。
973524有咩 咁點算博懵呀
只係親暱啲啫嘛
主任 發表於 2010-4-26 11:54 PM
主任你唔好玩我啦。。。。免得你DARLING搵我尋仇啊。。。
琴晚你自己都食KFC。。。我都冇得食。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-26 11:59 PM
我今晚食鹵味雞翼
我今晚食鹵味雞翼
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-27 12:09 AM
好唔好食。。。。
好食...
你慢慢食。。我沖涼
主任你唔好玩我啦。。。。免得你DARLING搵我尋仇啊。。。
真爱难求 發表於 2010-4-27 12:01 AM
唔好用個字啦, 最緊要開心啫
唔好用個玩字啦, 最緊要開心啫
主任 發表於 2010-4-27 12:26 AM
你就開心得過。。之閉有人玩認真列。。。
你就開心得過。。之閉有人玩認真列。。。
真爱难求 發表於 2010-4-27 12:37 AM
妳諗多咗喇, 上網就緊係週圍傾偈家嘛
輕鬆啲唔好咩, 起哂鋼嗰啲真係