返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-8-24 08:17 AM 發表。
第10000帖原来落係我手上。。:onion05:
第20000帖唔好同我爭:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 08:19 AM 發表。

妳知就好啦 仲使問
你去死啦!:024:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 08:21 AM 發表。

第20000帖唔好同我爭:onion14:
我就唔會同你争,但其他就唔知:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-24 08:07 AM 發表。

我一上黎就聴到你講呢一句。。:019:
大哥、我己徑收番個句話。
原帖由 lux1261 於 2007-8-24 08:23 AM 發表。

你去死啦!:024:
而家係農曆7月 唔好亂遘野:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-8-24 08:17 AM 發表。
第10000帖原来落係我手上。。:onion05:
問幫主囉獎金
原帖由 boy321 於 2007-8-24 08:23 AM 發表。

我就唔會同你争,但其他就唔知:onion14:
爭唔到既話 就等第30000帖:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-8-24 08:28 AM 發表。

問幫主囉獎金
咁就要等下個月1號:onion18:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 08:28 AM 發表。

而家係農曆7月 唔好亂遘野:onion14:
你信架
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 08:30 AM 發表。

咁就要等下個月1號:onion18:
1號係出糧日、請問公主有幾多
原帖由 kitty50 於 2007-8-24 08:31 AM 發表。

你信架
我唔信個播 都係聽人遘:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-8-24 08:32 AM 發表。

1號係出糧日、請問大公主有幾多
到時妳咪知 包妳滿意
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 08:29 AM 發表。

爭唔到既話 就等第30000帖:onion05:
一年零八個月應該可以既。。:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-8-24 08:26 AM 發表。

大哥、我己徑收番個句話。
咁你大大聲講大哥 I  LOVE  YOU!!
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 08:35 AM 發表。

到時妳咪知 包妳滿意
你話""包我滿意""睇下點!