返回列表 回復 發帖
冇呀~~靜飲椰青
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 01:00 AM
點解唔試三色冰。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
火車頭:d 湯同粉都幾好..生 熟牛肉都ok..不過少d..
蝦卷 就唔夠充實..d 醬唔似..

同你個碗差不多...同加拿大差好過遠http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs100.snc3/16747_194614167937_191673102937_ ...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 12:54 AM
加拿大果D話嗮都系正宗越南人整嘛。。。
家陣轉咗人做幾時都系差D架啦
哈哈哈。。。呢味系我地嘅招牌飯黎架。。。唔系我賣花贊花香,真系好正。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-16 01:00 AM
你其實係大馬邊道..睇吓有冇直航
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
你其實係大馬邊道..睇吓有冇直航
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 01:05 AM
我住系馬來西亞一個州里面嘅一個小鎮就做~~怡保
香港直飛只系到馬來西亞首都~~吉隆坡 。。。
如果你要搵我,咁你就要坐巴士2幾鐘先見到我。。。哈哈哈
加拿大果D話嗮都系正宗越南人整嘛。。。
家陣轉咗人做幾時都系差D架啦
真爱难求 發表於 2010-4-16 01:05 AM
香港呢間個廚都係越南人..仲走出黎講越南話..
香港呢間個廚都係越南人..仲走出黎講越南話..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 01:11 AM
佢同你講乜啊??講兩句黎聽下。。。M。。。。
我住系馬來西亞一個州里面嘅一個小鎮就做~~怡保
香港直飛只系到馬來西亞首都~~吉隆坡 。。。
如果你要搵我,咁你就要坐巴士2幾鐘先見到我。。。哈哈哈 ...
真爱难求 發表於 2010-4-16 01:09 AM
怡保..我知..華埠小姐..我以為怡保係大城市
怡保..我知..華埠小姐..我以為怡保係大城市
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 01:14 AM
吉隆坡先至系大城市。。我只不過系個鄉下妹jar。。。哈哈
佢同你講乜啊??講兩句黎聽下。。。M。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-16 01:13 AM
我都唔我識聽 ..d士仔話係越南人做
吉隆坡先至系大城市。。我只不過系個鄉下妹jar。。。哈哈
真爱难求 發表於 2010-4-16 01:16 AM
鄉下:好呀~~純呀..襯哂你個名
我都唔我識聽 ..d士仔話係越南人做
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 01:18 AM
哈哈。。我只系知道多謝叫~~嫁敏~~哈哈哈
鄉下:好呀~~純呀..襯哂你個名