返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-8-22 10:37 PM 發表。

我好感動吁!
我有大哥鍚
大哥當然錫你,做乜事都以你為先。。:onion05:
原帖由 boy321 於 2007-8-22 10:36 PM 發表。

那你要努力叫多点人加入。。。:onion14:
好啊!!不过要收钱噢
原帖由 boy321 於 2007-8-22 10:35 PM 發表。

我希望你今晚唔好咁早訓
我而家訓!
今晚同你地鍊過
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-22 10:39 PM 發表。

貴公子
:014: :014: :014:
原帖由 boy321 於 2007-8-22 10:40 PM 發表。

大哥當然錫你,做乜事都以你為先。。:onion05:
我都好鍚你‧
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-22 10:40 PM 發表。

好啊!!不过要收钱噢
10000一个。。。:onion14:
我都要人锡噢
原帖由 lux1261 於 2007-8-22 10:42 PM 發表。

我而家訓!
今晚同你地鍊過
好,咁你去訓覺啦。。
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-22 10:40 PM 發表。

好啊!!不过要收钱噢
唔好下下講錢
原帖由 boy321 於 2007-8-22 10:48 PM 發表。

10000一个。。。:onion14:
就甘话啦!!不过可不可以添多小小啊
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-22 10:53 PM 發表。

就甘话啦!!不过可不可以添多小小啊
贪心不会有好下场。。。:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-8-22 10:49 PM 發表。

唔好下下講錢
有钱使得鬼推磨嘛
原帖由 boy321 於 2007-8-22 10:49 PM 發表。

好,咁你去訓覺啦。。
??? boy321 ? 2007-8-22 10:54 PM ???
好吧!!我就免费帮你做勒
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-22 10:56 PM 發表。

有钱使得鬼推磨嘛
你係鬼           唔係人