返回列表 回復 發帖
  生日開pat? 來遲左...
原帖由 ed_teck 於 2007-8-22 02:04 PM 發表。
生日開pat? 來遲左...
你系迟得离晒普个只。。。。我捻距地e+同周公开紧party咯。。。。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
  最近病嘛... 今日訓遲左....
原帖由 kitty50 於 2007-8-22 11:45 AM 發表。

你要睇住我:onion14:
我好容易被人虾:onion03:
边个虾你同我地讲,等我驶出我既绝招

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 ed_teck 於 2007-8-22 03:22 PM 發表。
最近病嘛... 今日訓遲左....
好似病左好耐。。。。。。要小心照顾身体

:014:  琴萬訓左10小時, 已經好返...
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-22 03:23 PM 發表。

边个虾你同我地讲,等我驶出我既绝招
火焰幫的絕招唔係噴火?
原帖由 ed_teck 於 2007-8-22 03:27 PM 發表。
:014: 琴萬訓左10小時, 已經好返...
甘就好啦!!你知啦!老人家病左就手尾长

原帖由 ed_teck 於 2007-8-22 03:28 PM 發表。

火焰幫的絕招唔係噴火?
喷火个个系帮主ar ma

:onion03:  我唔老啊...

原來只得何老闆會噴火.. 下次攻打火焰幫一只水管就夠喇.. :onion10:

回復第 9220 帖由 ed_teck 所發的帖子

咁都得?!.....
原帖由 h2o 於 2007-8-22 03:41 PM 發表。
咁都得?!.....
水哥做大前鋒..
play game, 閃... :onion05:
原帖由 ed_teck 於 2007-8-22 03:32 PM 發表。
:onion03: 我唔老啊...

原來只得何老闆會噴火.. 下次攻打火焰幫一只水管就夠喇.. :onion10:
甘老吾好扭计,因住扭亲你条腰啊!!

我实驶出我既绝招同你nin过

回復第 9223 帖由 ed_teck 所發的帖子

乜咁快閃 -.-
打得開心D