返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色公仔箱論壇5 n# K5 P( y) h/ j* ~, ~
ckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
% c* s* D- ^# q, U! C' KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# q, ~) C: j) ]1 H' kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
- @: h( W9 O, I, ]5.39.217.77:8898咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
tvb now,tvbnow,bttvb  k! ]9 H6 [) ]/ M

" [2 }6 b5 K4 k: M0 q+ i& W5 o公仔箱論壇 我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
$ Q. D4 Z! K$ J! N" G7 y/ _咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
! L# @6 N' H- F' E公仔箱論壇howgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
' F: k2 ^6 T& U* Dckw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
. m) ]7 [9 r2 r6 u; \1 |
yupe...
. {, i9 S- U/ D公仔箱論壇zzzZ ... 仲读紧.....
' C5 U  a7 T9 V/ x! I公仔箱論壇yupe..." ]: I0 E* C+ P+ B% T; U
zzzZ ... 仲读紧.....
' @9 v8 u- u+ i3 ~tvb now,tvbnow,bttvbhowgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
5 r2 `1 n9 v$ B3 a) O9 ?1 f; kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
# x' K1 }- \- Z1 N% [7 E8 f' NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ h2 y/ _9 @6 @; T* c) ~" F0 Btvb now,tvbnow,bttvbUTAR ~ kampar branch
# ?7 |" I" v) x& ?tvb now,tvbnow,bttvb本身系kL人  =]
好令女呀…
2 P" H' ~" ?5 j+ N5 \5 P3 E. s哈哈!!
8 G$ T- p7 ^+ x/ {0 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.77:8898! R& m9 \  `7 G5 G
UTAR ~ kampar branch 8 l6 c. o( f/ H2 k: K
本身系kL人  =]5.39.217.77:8898& _# v3 A2 T* g9 p
howgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ p% X8 e. I. Z& S( Y, P9 j
ckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" K/ ^  V$ k2 I5 O: k* F
系呀 =]
8 z& |) j4 m" \7 O! Z公仔箱論壇得kampar 有offer 我呢个 course....: \9 h' D3 R8 F! }7 a& ?
banking and finance ....
1 b+ k0 n9 v0 C$ A9 Z公仔箱論壇听日有测验.... zzZ ...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 K  L3 W! u" [
系呀 =]
: b+ Y; U% r8 p/ u3 s5.39.217.77:8898得kampar 有offer 我呢个 course....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ g! ^# }: s* o& V8 m( h8 r
banking and finance .... 公仔箱論壇3 \- d$ i; d  |" @0 ?
听日有测验.... zzZ ...
' `$ b, b& m# _; O7 Ehowgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KLTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 c8 {5 I7 `% {& t6 t! C% \
Nice to meet a Malaysia fren too , hehe