返回列表 回復 發帖
D 水 要隔幾日之用得。。。
簽名被屏蔽
D 水 要隔幾日之用得。。。
SweetLemon 發表於 2013-11-24 06:18 PM
要養一排水先,不過我冇咁做,因為我只係換一半嘅水
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
香港那些壇也好不了多少,或許更惡劣
perfectman 發表於 2013-11-24 06:25 PM
係好奇依架人嘅諗法,論壇唔係俾大家係網上交流或問嘢嘅咩唔明問多幾句就爆粗,侮辱人,仲要大條道理咁,如果你唔想答咪唔答囉,無端端鬧人做乜嗻,最好笑鬧完人竟然仲要人講多謝真係想問佢邊見學校出黎架
D人以为上网就是可以乱发脾气的咯
條骨都無佐lu
KK 晚上好
型 英 帥 靚 正
最好笑會撩人出黎打交嘅wor
最好笑會撩人出黎打交嘅wor
tvbkk123 發表於 2013-11-24 07:23 PM
呢D論壇先好玩
型 英 帥 靚 正
呢D論壇先好玩
chan200308 發表於 2013-11-24 07:25 PM
咁你要試下啦
咁你要試下啦
tvbkk123 發表於 2013-11-24 07:57 PM
我需然電腦智識淺, 但係我都係在最初eMule年代就開始玩啦.
當時嘅人仲瘋狂啦!
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
我需然電腦智識淺, 但係我都係在最初eMule年代就開始玩啦.
當時嘅人仲瘋狂啦!
chan200308 發表於 2013-11-24 08:14 PM
我就仲你唔通,電腦我係接觸好耐,不過論壇依樣嘢就近幾年先接觸,原因係返工無聊又唔可以打機,就算可以都冇心機去打
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
我就仲你唔通,電腦我係接觸好耐,不過論壇依樣嘢就近幾年先接觸,原因係返工無聊又唔可以打機,就算可以都冇心機去打
tvbkk123 發表於 2013-11-24 08:21 PM
電腦我接觸唔耐只有17年左右, 我好少打  機.  
型 英 帥 靚 正