返回列表 回復 發帖
四哥我又来帮你顶一顶。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-9-6 07:03 AM 發表
155        Walalaの鱼蛋档        walala        0        98.21        113.39        115.38        103.95        4        4        40000        15.46 %

哇卡卡.....我賣出後...資金不足就買唔入 ....要賣出自己其他股票先買得番D魚旦 ...
谢谢你。。。

四弟早安。。。
4哥,我来蛇下咯..............
珍惜四人帮。。。
是时候去吃饭了。。。。

原帖由 cammy8080 於 2008-9-6 03:37 PM 發表

我吃飽了....你吃飽未??
吃饱了。。。现在又再吃。。。。。蛇

原帖由 cammy8080 於 2008-9-6 03:40 PM 發表

真羨慕....成日有得蛇

你个版主点呀??得唔得??
哪有好。。。还有很多东西要赶的

还在等待消息,只有努力发贴喽。。。

cammy
原帖由 cammy8080 於 2008-9-6 03:44 PM 發表

查實你做咩架??...日日都要趕嘅
因为就快是这里的"马来人新年"1/10剩下一个月。。。

要准备一些货出去。。。

原帖由 qqbubu 於 2008-9-6 03:46 PM 發表
cammy
看到三嫂在才进来。。。。

原帖由 cammy8080 於 2008-9-6 03:51 PM 發表

大馬係10月1日新年架??....咁中國的農曆新年在大馬有嗎??
那是这里土族的新年。。。

这里华人还是一样跟中國的農曆新年日期的

原帖由 cammy8080 於 2008-9-6 03:52 PM 發表

無計啦....無$$嘅地方無人去....有$$嘅地方我又唔多去
我也是没去抢钱了。。。。

原帖由 cammy8080 於 2008-9-6 03:56 PM 發表

咁土族新年會和中國新年一樣派利是嗎??
这个月是他们 - 禁食的一个月

以前没有,现在有。。。不过不是红色的,是青色的

原帖由 cammy8080 於 2008-9-6 03:58 PM 發表

我去親搶$$嘅帖就LOAD好慢...

你又做咩唔去??...唔想要多D咩??
够用就可以了。。。留给其他的朋友

原帖由 cammy8080 於 2008-9-6 04:21 PM 發表

講真....我都唔知DTVB$$有咩用??依家又唔可以兌功勳...
之前可以。。。过后被关了。。。。