返回列表 回復 發帖
原帖由 woodstock1221 於 2008-8-19 01:34 PM 發表

是先賣出再買入就可以喔。。
Sweet 未有股票在手喎, 點賣出, 我好想學, 係點做法呀?
原帖由 manyiu 於 2008-8-19 01:48 PM 發表
JJ 講 #65, 不過冇股票賣. 賣清!
buy&sell係一種高深學問~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-19 01:52 PM 發表

buy&sell係一種高深學問~
你講得好對, 開左帳戶未 jeck?
原帖由 manyiu 於 2008-8-19 01:54 PM 發表

你講得好對, 開左帳戶未 jeck?
不愛動腦筋  只喜歡吃,喝,玩,樂!
原帖由 manyiu 於 2008-8-19 01:46 PM 發表
d股票好難估, 例非個 CEO 係自己友, 有內冪 tip.
我就是喽。。。

原帖由 manyiu 於 2008-8-19 01:50 PM 發表

Sweet 未有股票在手喎, 點賣出, 我好想學, 係點做法呀?
malas yam yam~~
原帖由 walala 於 2008-8-19 01:58 PM 發表

我就是喽。。。
仲好講, 自己屋企人都唔提醒我買D! 家陣d魚蛋 日日升冇我份. 唔開心!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-19 01:58 PM 發表

malas yam yam~~
Sweet, 你講緊乜呀? 我想知呀!
原帖由 manyiu 於 2008-8-19 02:08 PM 發表

Sweet, 你講緊乜呀? 我想知呀!
懶惰的yam yam~
原帖由 cammy8080 於 2008-8-19 15:44 發表

你抽資嘅記得PM我
還有記得PM我

HI我又來啦!!唔知今次有無人理我??
。。。誰來愛我﹐好好愛我。。。
#14既股票留意下。。我之前买咗后到依家未跌过。。
我赚咗1500万。。
原帖由 missing 於 2008-8-19 03:55 PM 發表
HI我又來啦!!唔知今次有無人理我??
missing。。边会无人理你啊。。。
HI~~~EVERYBODY~~~~I'M BACK
原帖由 byeiln 於 2008-8-19 04:01 PM 發表
HI~~~EVERYBODY~~~~I'M BACK
小师妹黎咗啊。。