返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 08:02 PM 發表

怕蛇......?我都怕.... 酱放金鱼啦.....
你的最爱。。。。

原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 08:02 PM 發表

怕蛇......?我都怕.... 酱放金鱼啦.....
''那不就是金鱼佬''
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 walala 於 2008-8-4 08:05 PM 發表

你的最爱。。。。
hehe.....不是啦....很多人都爱,但是喜欢蛇比较多。

不谈了....要做些东西先,今晚9点收当。回OFIS给老板插背后.... 惨...........
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 08:10 PM 發表

hehe.....不是啦....很多人都爱,但是喜欢蛇比较多。

不谈了....要做些东西先,今晚9点收当。回OFIS给老板插背后.... 惨...........
那你慢慢哦。。。。

原帖由 raytian 於 2008-8-4 08:08 PM 發表

380034''那不就是金鱼佬''
此金鱼老不是那些金鱼老.......
再见啦天兄.....下次再谈..........
珍惜四人帮。。。
原帖由 raytian 於 2008-8-4 08:08 PM 發表

380034''那不就是金鱼佬''
死人金鱼佬..阿金
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 08:12 PM 發表

此金鱼老不是那些金鱼老.......
再见啦天兄.....下次再谈..........
再见啦"
原帖由 raytian 於 2008-8-4 08:14 PM 發表

再见啦"
天哥,我来你走。。。好久不见了。。。
原帖由 walala 於 2008-8-4 08:11 PM 發表

那你慢慢哦。。。。
四弟早安。。今天美女徵婚里有个party,记得来哦。。。穿少点衣服。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 09:37 AM 發表

你都要記得著少D喎
我想唔穿。。。。。。。。衫皆。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 09:50 AM 發表

你因住大把人昅住你....跟住輝嫂就呀!!
我老婆要求我唔穿。。。。。。。。。。。。。。衫啊。。。。。

回應 cammy8080 第 5101 篇文章

因为要show啲身材俾人睇。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 10:46 AM 發表
咁你哋4个边个最好身材呀??
我知...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 10:46 AM 發表
咁你哋4个边个最好身材呀??
我。。。。。。我至肥。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 11:14 AM 發表

我知...
你知道??是边个。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。