返回列表 回復 發帖
可能第日人地按你讲佐几多句师姐黎同你计数嘅
lhy92725 發表於 2011-3-19 09:23 PM
都几多下架
今生,天注定我爱的很苦,但愿来世,我会是个洒脱的诗人
都几多下架
susu_nel 發表於 2011-3-19 09:25 PM
........................... 好驚呀... 你地唔好嚇我啦...
....... 你係佢老婆仔... 又係我師姐.... 佢點會對我點喎....
roberton888 發表於 2011-3-19 09:24 PM
做人两头难,都系做乌龟好d(缩头乌龟)
........................... 好驚呀... 你地唔好嚇我啦...
roberton888 發表於 2011-3-19 09:25 PM
你睇下,骨猫大姐只系听到他个名都闪左
做人两头难,都系做乌龟好d(缩头乌龟)
susu_nel 發表於 2011-3-19 09:26 PM
唔得...我有骨氣架.... 我做人頂天立地... 入得廟... 拜得神... 唔驚...

有乜事.... 都有師姐頂住先..
....... 你係佢老婆仔... 又係我師姐.... 佢點會對我點喎....
roberton888 發表於 2011-3-19 09:24 PM
84连我都唔惊
唔得...我有骨氣架.... 我做人頂天立地... 入得廟... 拜得神... 唔驚...

有乜事.... 都有師姐頂住先..
roberton888 發表於 2011-3-19 09:29 PM
我系话我到时我会闪开一边
84连我都唔惊
cck_my 發表於 2011-3-19 09:32 PM
师兄,我还以为你今天不在呢
师兄,我还以为你今天不在呢
susu_nel 發表於 2011-3-19 09:33 PM
想我呀?
我就可以担张凳仔啦
條骨都無佐lu
佢連健哥... 師姐... 都唔驚.... ....

我都係.... 要走一走避...避先....
想我呀?
cck_my 發表於 2011-3-19 09:35 PM
(*^__^*) 嘻嘻……
我就可以担张凳仔啦
lhy92725 發表於 2011-3-19 09:35 PM [url=redirect.php?goto=findpost&pid=29016964&ptid=1238441][/url]
骨猫大姐,你只脚有问题啊?

roberton888 發表於 2011-3-19 09:36 PM
早就要避一避啦
+阵先至讲迟唔迟d啊

roberton888 發表於 2011-3-19 09:36 PM
84可能及紧你,走唔甩咗
早就要避一避啦
+阵先至讲迟唔迟d啊
susu_nel 發表於 2011-3-19 09:38 PM
我.... 我... 唔捨得師姐... 同健哥嘛...

為左你地兩個... 我死而無憾....