返回列表 回復 發帖
何谓杂菜呢?你都食斋嘅咩
lhy92725 發表於 2013-10-19 05:24 PM
自己拎菜嘅飯,你個度叫乜嘢
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
基基好,帶個靚女嚟同你打招呼
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
認真睇真啲真係又真係
基基好,帶個靚女嚟同你打招呼
lckiong 發表於 2013-10-19 09:09 PM
真係夠嗮靚
自己拎菜嘅飯,你個度叫乜嘢
tvbkk123 發表於 2013-10-19 08:18 PM
系米即系饭合啊,自己可以选三个餸果种?
條骨都無佐lu
系米即系饭合啊,自己可以选三个餸果种?
lhy92725 發表於 2013-10-19 09:23 PM
係啊,不過餸係自己選,自己拎,錢就佢地亂咁計
係啊,不過餸係自己選,自己拎,錢就佢地亂咁計
tvbkk123 發表於 2013-10-19 09:46 PM
呢度d素食自助餐好得意咖,拿來秤。。飯另計。
我地D餸自己拎就吾同价格咯
有D是规定三个餸嘅就统一价格咯
條骨都無佐lu
KK晚上好.
呢度d素食自助餐好得意咖,拿來秤。。飯另計。

SweetLemon 發表於 2013-10-19 09:57 PM
至少都有個規格計算價錢囉,大馬依度就睇你靚唔靚仔,或靚女啦
我地D餸自己拎就吾同价格咯
有D是规定三个餸嘅就统一价格咯
lhy92725 發表於 2013-10-19 10:05 PM
自己拎點計法先,大馬依度任佢計嘅
KK晚上好.
pknoface 發表於 2013-10-19 10:09 PM
ken兄早晨
自己拎點計法先,大馬依度任佢計嘅
tvbkk123 發表於 2013-10-19 10:25 PM
有标价架嘛,比如话蒸水蛋5元,炒肉片9文之类,你自己拣佐米比钱咯
條骨都無佐lu
有标价架嘛,比如话蒸水蛋5元,炒肉片9文之类,你自己拣佐米比钱咯
lhy92725 發表於 2013-10-19 10:32 PM
大馬依度冇架,價錢任佢計架,佢心情好就平d,心情唔好就貴d,熟咗就平d
甘随意,游客去到米比人斩到一颈血咯
條骨都無佐lu
都係架,唔好話遊客啦,我附近做工分分鐘都俾人斬啦