返回列表 回復 發帖
kily 生日快樂
9 O% ]6 |7 a/ Gtvb now,tvbnow,bttvb唱得咁好,有水準& U* k1 ]" p2 o! |% x& O$ t- \+ f, n5 O
再有歌,要通知我黎聽
8 m  n& T/ T' G) N6 y$ ], [chowold2 發表於 2013-11-26 11:21 PM
公仔箱論壇" _: o: @7 q: [6 X6 S0 A
好多謝chowold2版主收聽&祝福!!
KK 生日快樂

評分次數

• pinaroo

系未要down落来先听到啊?ps祝楼主生日快乐
某听过呢只歌,kelly有好多经典快歌,shake,替换,大日子,花花世界,当然种有最经典的恋爱情色,乐坛宜家越来越少快歌,都是经典好听

評分次數

• ~劍全~

KK 生日快樂
: q- N7 F# ^! X% _8 z* J+ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。la..lala^0^ 發表於 2013-11-27 10:25 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 R! k/ @3 H, Z& H+ O. T
好多謝蝦蝦祝福!!
8 X" l; G$ ~+ B: k公仔箱論壇
* w1 f. |' [  E3 ~
系未要down落来先听到啊?ps祝楼主生日快乐
* X% e5 c. |6 P2 @5.39.217.77:8898b1991 發表於 2013-11-27 01:29 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 U& `" |5 U  t& m- i- e

* J8 p; z% l% B, H& R: Z% p原來要down咁麻煩??是否用手機呀??公仔箱論壇/ {+ d2 d  e5 T  u1 X2 q; H9 i
好多謝b1991祝福!!
( c$ o9 |4 g- xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 t) U6 C% R! a% e" e7 P5.39.217.77:8898
2 \5 K- P$ V3 I) t7 o2 X" ~4 ~5.39.217.77:8898tvb now,tvbnow,bttvb* t( @5 P, b: R$ n

. w6 C1 b! l* F& l% J: t2 a8 z) f1 I* ^tvb now,tvbnow,bttvb
某听过呢只歌,kelly有好多经典快歌,shake,替换,大日子,花花世界,当然种有最经典的恋爱情色,乐坛宜家越来越少快歌,都是经典好听TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 l: Z' R3 M* R7 L/ `
b1991 發表於 2013-11-27 01:49 PM
/ O/ y) G: I5 ]# C- w/ {3 q6 l

# @( [2 C2 Q- Y5 o/ N" l嗯嗯!!kelly快歌都好好聽~
呢排晚上工作很多,不過一睇到你放歌都要聽下你把靚聲先!, {# G$ L' F; F! a! v
我鐘意你唱多過原唱,唱得入哂歌詞意思!好正呀!tvb now,tvbnow,bttvb0 R  M# e5 E; G) t( p
5.39.217.77:88986 G% S) }/ o2 e- w' E; Q# A, w
生日快樂!繼續人靚聲甜!

評分次數

• pinaroo

kk 唱得真好惦啊,多謝你cover 這首歌等我認識這首咁得意既歌,支持(^.^)

評分次數

• ~劍全~

呢排晚上工作很多,不過一睇到你放歌都要聽下你把靚聲先!5.39.217.77:8898. I; @; O3 s1 y: l' x  g3 D
我鐘意你唱多過原唱,唱得入哂歌詞意思!好正呀!
3 H2 c2 O3 j; x9 n) o5.39.217.77:8898" I  o4 ]$ a" {- a2 ]
生日快樂!繼續人靚聲甜!
% y+ ~# l; C+ |& j8 J" kcfuwai 發表於 2013-11-27 11:30 PM
公仔箱論壇) v- [% z0 V# _# I! C9 E; L( ]
好謝cfuwai咁捧場&祝福
kk 唱得真好惦啊,多謝你cover 這首歌等我認識這首咁得意既歌,支持(^.^)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 q' _: @+ A" S  c
kitgorgor 發表於 2013-11-28 01:50 AM
/ |# |; q# _* o  ]2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。再次多謝kitgor支持!!!