返回列表 回復 發帖
两兄弟又搞野
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-2 01:24 AM 發表

老三同老二撹基[localimg=50,50]1[/localimg]
一入来就乱讲野。。。四阿嫂都没面给。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-2 01:24 AM 發表
两兄弟又搞野
哈。。哈。。是三个做老四世界。。

回復 #2580 kakaka1668888 的帖子

4嫂~4弟体力不支倒地左??
入谷温人
原帖由 夜雨馨 於 2008/6/1 17:13 發表
搞咩野
又見面夜夜
原帖由 kakaka1668888 於 2/6/2008 01:27 AM 發表

又見面夜夜
卡卡卡,你好吗
原帖由 toyo88 於 2008/6/1 17:26 發表
4嫂~4弟体力不支倒地左??
你要立妾問个3嫂未 .... .撹到佢四圍發姣發汀..
我話愛貓王. ..冇話做4嫂. ....
一陣又話阿大搞阿二阿三右琴呵四~ ~~~~~好亂亂亂 ..........我愛靚靚
原帖由 夜雨馨 於 2008/6/1 17:31 發表

卡卡卡,你好吗
你好靚靚
原帖由 kakaka1668888 於 2/6/2008 01:37 AM 發表

你好靚靚
:014: 你系唔系话要好似我甘,可以贴badge同图系签名度
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-2 01:36 AM 發表

你要立妾問个3嫂未 .... .撹到佢四圍發姣發汀..
我話愛貓王. ..冇話做4嫂. ....
一陣又話阿大搞阿二阿三右琴呵四~ ~~~~~好亂亂亂 ..........我愛靚靚 ...
哗。。做咩又关到我事架。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008/6/1 17:47 發表

:014: 你系唔系话要好似我甘,可以贴badge同图系签名度
系呀~~~~~靚靚:014: :014:
FT Brazil 3 - 2 Canada

FT Latvia 2 - 1 Lithuania

FT Holland 2 - 0 Wales

FT Poland 1 - 1 Denmark

FT Sweden 0 - 1 Ukraine

FT Armenia 0 - 0 Greece

FT Bosnia-Herzegovina 1 - 0 Azerbaijan

FT Guatemala 0 - 1 Panama

FT Trinidad & Tobago 0 - 3 England
入谷温人
恭喜4弟寻晚赌波串晒(输)沙嗲!!!
入谷温人

回復 #2593 toyo88 的帖子

四弟输波。。 我都输啊。。。
:onion05: :onion05: LA LA早晨~~~~入嚟睬睬你场先!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵