返回列表 回復 發帖
原帖由 Lanpa 於 2008-5-30 07:54 PM 發表
有人在吗?????? 打抢。。不要动。
哈。。哈。。你闷到傻左呀。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #2474 Lanpa 的帖子

喂。。这位蓝扒先生你灌水啊。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008/5/30 13:19 發表
喂。。这位蓝扒先生你灌水啊。。。
輝哥你好:onion14:

萬般帶不走 ~~~~~~~~唯有食到嘔

回復 #2478 kakaka1668888 的帖子

四嫂你来啦。。。:onion14: 啦。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-30 09:35 PM 發表
吓。。四阿嫂???几时的事。。

回復 #2480 wk.hoo 的帖子

啊2,你不知道吗。。?
那天不是四嫂跟四弟表白了吗。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-30 09:48 PM 發表
啊2,你不知道吗。。?
那天不是四嫂跟四弟表白了吗。。
唉。。家阵连老四都变成爱人同志了。。。

回復 #2482 wk.hoo 的帖子

你也想要一个:onion10:
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-30 09:52 PM 發表
你也想要一个:onion10:
我。。我唔来这味架。。阿大。。唔通。。你。。你。。
这条鱼非常不错的说。

回復 #2484 wk.hoo 的帖子

你才是个味野。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008/5/30 13:35 發表
我系做公果个...公作做通渠 你地要就Call三哥
原帖由 wk.hoo 於 2008/5/30 13:53 發表

我。。我唔来这味架。。阿大。。唔通。。你。。你。。
肥水不流他人田.... 哦哦哦哦....兄弟戀呀你小心个股呀

回復 #2487 kakaka1668888 的帖子

四嫂。。不要假假啦。。我们明白的。。
你哋啲關係真係錯綜複雜~~