返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-20 08:44 AM 發表
四弟俾炸到半条人命了。。。
我来了。。。

原帖由 ckhooi74 於 2008-5-20 10:44 AM 發表
10点几了,都唔见四弟出现,唔同通真系炸到残废咗。。
:014: 今天来迟了。。。 阿大你说我什么???

:014: :014: 乜仲有手有脚咩??
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-20 10:56 AM 發表
:014: :014: 乜仲有手有脚咩??
:014: 你以为酱容易炸到我无手脚

似乎~~~~你都系唔吉到肉,你都唔知痛喔!!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-20 10:58 AM 發表
似乎~~~~你都系唔吉到肉,你都唔知痛喔!!
那当然。。。

原帖由 walala 於 2008-5-20 11:00 AM 發表

那当然。。。
:024: :024: :024: 你琴晚系米无冲凉,身痒啊
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-20 11:03 AM 發表

:024: :024: :024: 你琴晚系米无冲凉,身痒啊
火又来了。。。闪:onion05:

又黎喇。。。闪。。。
原帖由 walala 於 2008-5-20 11:04 AM 發表

:024: :024: 你再走,唔好怪我唔客气啊!
原帖由 walala 於 2008-5-20 11:04 AM 發表

都是你四弟,惹他起火。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-20 11:04 AM 發表
又黎喇。。。闪。。。
:024: 同我返黎~~
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-20 11:05 AM 發表

:024: :024: 你再走,唔好怪我唔客气啊!
:019: 要工作了。。。闪

原帖由 walala 於 2008-5-20 11:07 AM 發表

:019: 要工作了。。。闪
:onion31: 你走左就唔好翻黎啊!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-20 11:15 AM 發表

:onion31: 你走左就唔好翻黎啊!
哈。。哈。乜你这排咁好火呀。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。