返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-5-17 11:38 PM 發表

你果番点都定过我啦~~~~~
讲就是。。我没生意个阵你都唔知咯。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-18 12:00 PM 發表

讲就是。。我没生意个阵你都唔知咯。。。
人生不如意事,十常八九..............
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-18 12:35 PM 發表

人生不如意事,十常八九..............
哈。。哈。。没有怕喎。。我是遇强越强架。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-18 12:43 PM 發表

哈。。哈。。没有怕喎。。我是遇强越强架。。
但系我想过d平淡既生活......
之前发生既事,影响我好大......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-18 12:48 PM 發表

但系我想过d平淡既生活......
之前发生既事,影响我好大......
唉。。咁都要有多少钱才可以过平凡的生活架。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-18 12:49 PM 發表

唉。。咁都要有多少钱才可以过平凡的生活架。。:019:
够食够用够供就得喇.......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-18 12:50 PM 發表

够食够用够供就得喇.......
:014: 这个我认同。。。。。

:onion05: 走来娃娃度
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 walala 於 2008-5-18 02:00 PM 發表

:014: 这个我认同。。。。。
讲下就得。。咁你要几多才叫够用呀??
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-18 03:30 PM 發表

甘你要几多呀??我唔食唔用斋供都要4k
入谷温人
来钓咸鱼。。:onion05:
大帅哥。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-18 03:30 PM 發表

当然要多点噢。。。。

原帖由 夜雨馨 於 2008-5-18 02:52 PM 發表
:onion05: 走来娃娃度
夜夜。。。你来了:onion14:

原帖由 ddly 於 2008-5-18 06:26 PM 發表
来钓咸鱼。。:onion05:
欢迎欢迎。。。。

原帖由 walala 於 2008-5-18 06:45 PM 發表

欢迎欢迎。。。。
钓到一条大水鱼!!
大帅哥。。。。