返回列表 回復 發帖
! u- t8 {" M$ x' G7 {1 y5 F' y1 w: J) |& A) p% B0 U' A% R
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?
9 d! y' m0 O  w5 l! H" L6 ^但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
0 }# A, j5 C$ Y) }% D( M5 s) ]9 aleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:55 PM
% \* W. [- S1 q( t( c- h0 Z: {tvb now,tvbnow,bttvb9 g$ D  U# Z* l6 U5 r) N$ {. K
周星馳? 佢肯聽人講嘢先算啦..
7 c/ t0 O" j+ R, U. b" rtvb now,tvbnow,bttvb王祖藍同周星馳合作? 等同冥王星同水星相撞,. V6 k7 `- H- O
唔係話無可能,不過唔知要等幾多光年先會出現囉。& f' C7 I/ \) N3 w* l( B
tvb now,tvbnow,bttvb; E5 c, Z2 P- b" @+ A5 X2 c8 A
周星馳上得太高,太高....高到果度幾乎得佢一個人,
  j: M$ T3 Q( T. ?容納到亦只係佢自己一個,果個位置企唔到兩個人..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 c- i- T, \* \$ r3 b  \. d' u* n
王祖藍,今次用料層出不窮,我真係驚佢下劑仲可以搞咩出嚟,
$ M2 M6 A! z6 y4 B5.39.217.77:8898今次仲有的....下個帖再貼,整理吓啲圖片先...; A+ J7 o5 k9 d- m. f6 T4 t0 h

+ P$ H/ a4 [5 C/ a1 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。由第二個網,人地個帖cap出嚟...
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
咁都諗得出,.........無言.........5.39.217.77:88984 M  ]& {% n' s& h

: N6 U9 N( m3 S5 l" J1 N- r  N$ V7 Y( l+ S3 |8 q! W

1 s5 }! t  z- ^: `tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb3 h- ^9 {5 Y! V2 P. S# [2 H
7 \3 P: H: [+ B5 E8 B4 F

" C; `; J' k+ ~5 P9 l) X公仔箱論壇) b5 p0 j) J" N( J9 k& r7 F  a8 {$ t" w
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
! E- I0 V/ h, s9 t0 m! ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自己玩拔罐好危險架喎。
( ~1 Z2 r& e$ k: D0 R2 t& Z5.39.217.77:8898leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
* N  M4 E7 Z7 f2 {+ z  f( b* FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 \/ L; O$ s2 ]6 p$ w6 M
自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...
, y8 r2 p- a6 `tvb now,tvbnow,bttvb, A7 u: h0 q5 F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 U+ F% _, D6 Y- t1 H* X
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 w0 D3 F8 S0 u  s; m
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。tvb now,tvbnow,bttvb- @% |; g* `* m  Q- q
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...公仔箱論壇  L: A$ m5 e0 I1 z
mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
6 Q6 ]& k  C$ e6 I/ K公仔箱論壇公仔箱論壇6 V) z5 q& G3 K$ S
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
本帖最後由 mnb1123 於 2014-11-16 01:13 PM 編輯 公仔箱論壇2 D. @3 B! O; n8 C2 Q
* g, q) f0 ?9 O9 X) X. w3 Z* L
6 x& Y( n! G4 A& l$ C; }

0 _* E2 Y: z9 h) g- ]$ K- V你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  A9 J# \* Z1 c' u, M2 e! y
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
/ L2 ^0 b* m- {! K$ _( Ftvb now,tvbnow,bttvb係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。公仔箱論壇  }7 J/ E8 C$ a6 t4 j- s
佢就寫紙俾你 % Z8 {3 g' M7 e" c
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
, G* t8 L$ Y! b6 d& g' _5.39.217.77:8898係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。公仔箱論壇3 ?0 n. G7 D( K/ a( g8 k  g
佢就寫紙俾你
" J, l0 k2 y& g9 Mp.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...
2 r3 p# M; {" E. r! ?3 F' p3 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
5.39.217.77:8898$ M, I0 w" p/ a$ ~' L

+ K$ l$ |  _6 S3 W, x% P( I公仔箱論壇touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:26 PM 編輯 ( ]+ A- s3 I: x$ a" m4 R

4 ^1 `4 a4 t4 ?5 C, ttvb now,tvbnow,bttvb
咁都諗得出,.........無言.........
3 L% d& O, ]! b% |4 d公仔箱論壇公仔箱論壇9 s5 D6 `2 T- g' m4 V* [
0 @! g* z9 t9 @公仔箱論壇2981452
# H, H* w  [  p$ E3 ~5.39.217.77:88982981453公仔箱論壇4 o! w7 u* V/ |, }
+ V/ x" x) o$ [5.39.217.77:88982981455) }+ z1 A* K6 b6 J3 W9 j! Y* Q
2981456TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 \/ _. r- |8 }2 S* L$ `
5 ?# A3 e2 l5 K2 c2 ~& N( V" @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-11-16 02:08 AM
4 A* @8 q9 j9 r- n: H7 s赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
4 Q# L2 g. V' J7 }% mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" i3 g2 D% b& q0 M- c1 ?, K自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...
4 x- ^' O) Q2 L+ R  _, k
: q" b8 k! ]$ ]4 T( @" K公仔箱論壇
6 a* X" X" P/ z$ @8 q7 x) V$ i3 o9 o我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀! ...$ p+ x; l0 f- E0 P& U; r( `) g
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:51 AM
8 E* k0 ?5 s1 Y# j% ?公仔箱論壇拔心口?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Y: Y+ Q3 i4 M
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛

1 X4 B9 b# r0 [5 e0 w- W5.39.217.77:8898tvb now,tvbnow,bttvb. l- U; X1 T* O% K- E  P1 X7 B1 m1 m

" z. n3 k/ u( M& v* ~公仔箱論壇5.39.217.77:8898: t3 c! R& W, K
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
( c! E5 e  K0 f& O公仔箱論壇有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; m& N2 J2 O2 t2 y1 J6 e
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
5 ]- \' g! G, |4 E& b9 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
) ]! p& N9 u' L: F7 G1 Q多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
& V$ d4 |  V0 A7 X6 ~  R/ Q4 o% c5.39.217.77:8898
4 ^; B% y7 r/ v6 ], E' ?公仔箱論壇touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!: X) D5 e( @" M# ]
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  {- @. a6 i4 N6 C  c
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.7 H: Q& g. s# v$ w
金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

• timmaxsing

公仔箱論壇/ A3 _, K4 ?9 M9 _  H, B( H
多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
- g4 O. o# x1 Xtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
& q9 e( q& ]1 a4 Y  O5.39.217.77:8898千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚
; |' e1 w# ~' \& `8 q) l& d赤條條好恐怖呀,但好搞笑囉。
/ c- L2 r* U6 q: m/ k1 {" d3 etvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-18 12:10 PM
Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?Lam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?
+ Z# ^7 Q! b1 Y3 S& M# q4 o% Z. \
Lam電視尺寸會打格子,但拍攝會串底褲,全是半體選HK美及不美港男,; _. @1 q. j. o& v5 C& l
真係......這劇情兩角色真太出位,博收視?
# U# d7 K/ H# F9 oLam兄及金田Sam真係你哋不能不服啦,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ U) W4 a& t, F# o' R8 ]+ Y: a5 H6 L
我有就有這感覺啦?你哋兩位專業劇評家有什麼特別睇法呢?:tu05 ...5.39.217.77:8898$ F4 c6 G; J8 \, W5 f' u# l
timmaxsing 發表於 2014-11-18 07:05 PM
$ l6 a2 X* ]0 K: k+ n  _公仔箱論壇( ?' T  }& i! P
哈哈~ J神,你唔係相信有[為藝術而犧牲]呢六個字吖嘛...5 P) U. f/ L5 l' P. t/ N( E9 w9 N( A
睇佢地用啲格仔咁大就知,兩個裸模直頭係著緊波褲...
* E: C' J1 r5 J! W, p- |: z呢次的喜劇效果好犀利,頭幾集播緊時我都知王祖藍仲有嘢玩,/ [9 y- i, h1 q# n3 h9 a
但玩咗咁多集仲層出不窮,我擔心佢再下套唔知可以寫咩出嚟?5.39.217.77:8898( r/ k% H; o$ e0 f! o$ q

- e" p# _1 x. g' ]裸模....虧佢諗得出...

: D) [2 K( y5 u0 Z; s$ y9 x, z. C3 d5.39.217.77:8898tvb now,tvbnow,bttvb" p; e7 B: g4 h/ r% @  a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 {/ R1 @- d) @" ?2 o/ ]9 _, R; m
另外,唔知邊年Tbb入咗果套咩 ~影片後期加工器材,以後咩幕後特技人員可以炒咗8成...
5 n$ V( ^9 ]; X% P2 O1 L要拍咩特技鏡頭好多唔使人地親身上去做,正如釘姐跌落街果場根本就無跌過出去...
5 ^- O) l1 l  n# q$ }% F大廈爆炸場面亦係,呢種影片加格仔好少事,甚至將有著衫變無著衫都得...
0 K. j; N9 \( P+ w  b6 V, h# c) Q( Mtvb now,tvbnow,bttvb網上聽聞有呢種軟件,不過要改就好鬼辛苦....一秒32格逐張改....15秒要改480張起....5.39.217.77:88983 d$ ?% z- H+ @- C
5.39.217.77:88983 o8 N; g1 ]: X& f$ v
其實可以講,掩眼法而己
6 V" R& u6 O6 `( q/ Z  {+ I' k拔心口?tvb now,tvbnow,bttvb" R; [7 M& F. K5 j5 M0 U" \
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
# [9 {5 S7 |" ~# O! X6 |
- Z4 w$ J+ C' ]5 r* o: g公仔箱論壇
4 O% q& m3 M( @2 j7 S; DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.77:8898$ K, C, c- z0 C+ W3 M
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。5.39.217.77:8898* r5 {2 r( ]3 L# L) f+ ~
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
公仔箱論壇$ c! k9 M. {" g! @
公仔箱論壇, ]6 C/ J, l% z6 C6 E& w0 {
心口當然唔會某地方喇... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' C1 |+ H0 t# A* }% N$ q

' B( l" Q5 t3 m$ @' e% P4 N公仔箱論壇bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
/ G. U0 `$ [, k" A" [tvb now,tvbnow,bttvb我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.- U# p: b9 _% J( T/ X# z& h
金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 }8 ?* P, L! ?+ a0 e! {; O$ \
mnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
" N0 _5 O. p& B- ltvb now,tvbnow,bttvb
' h8 q& ~; o6 p8 [) ]tvb now,tvbnow,bttvb咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??