返回列表 回復 發帖
( }# s8 P8 y6 d6 G: P' H& |tvb now,tvbnow,bttvb
* G0 R% y, k& `4 _咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!1 ?$ G' z# ]. `( N! x  U* n$ {
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
& B% Q- y+ v$ @1 J! `4 A+ x/ R

; ]9 y: _+ j4 o/ ?3 O5.39.217.77:8898話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?5 ?* a0 i. ?! }
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
- G* g& n7 r# r; w9 Q公仔箱論壇
5 d  i6 z/ f; ]4 ^3 w2 r; v) g9 r2 Ktvb now,tvbnow,bttvb
8 \/ M$ ^( {. G9 A+ L4 s

+ p  R6 p6 L6 K5 ]- X. Ulamlam賣廣告
8 J& [7 M8 j  W9 U7 [4 f' y" r. C% HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
) S% v- N3 R* O6 g2 _! h" _7 S; {/ p' v( l; u# Y( ^' u) {/ O6 A
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
6 O# ]* ]+ {& D9 ]: otvb now,tvbnow,bttvb細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
0 }: }3 n5 N1 l5.39.217.77:8898* b+ {: f# y, v5 x5 {: x! G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)5.39.217.77:8898+ K! e5 l+ y, c" c& C
5.39.217.77:88989 X) A6 T5 N' L6 a0 M1 }
/ h9 `& F3 ~# H4 W公仔箱論壇29798655.39.217.77:8898  Z( f( Z0 r/ t& J
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
( B  }2 z2 _) \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) @8 _3 k3 W  Q6 S5 ?+ I
297986229798632979864公仔箱論壇; R; y  P4 ^0 |) }( T* [
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
. Q/ c) s' V) Z5.39.217.77:8898leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
5 V7 O8 m4 j4 C( M4 t, F4 w& `* W
+ K( K3 U, T7 d$ k! _" |5 Q公仔箱論壇我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
* k, w/ |3 S3 C/ S* y0 `4 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2979882
8 W9 J1 k. ^& ]0 q  X- ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
5 v8 R% C, D$ D- r$ _- ?. r5.39.217.77:8898細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ~3 K1 N, E) T. i* L6 p

( ^5 y- o4 I6 v0 b( }0 i8 ^4 j9 `5.39.217.77:8898我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
" M2 W0 L: f  v3 f2 I$ n6 Nleekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
5 X! o5 E! x3 _+ d0 O: m公仔箱論壇5.39.217.77:8898! W, ^( M- q& N- D
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)公仔箱論壇7 {2 e' k- O; c, T
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
& v7 M( d5 w( x5 G; g' m6 E我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C公仔箱論壇& _: O' r& |( h
...tvb now,tvbnow,bttvb6 K6 ~. @9 e! \* f- A6 s. p
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
, J& \5 C# E1 @8 r- f& JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
; L$ U8 z: S4 ?5 q- f& k
$ m# C6 ?  C" [% i" A. y) @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb$ Y8 v; O* `( C5 v4 y, f
4 ?/ r  ?8 e; }, ?5 P0 l
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插3 [, Q; D+ T4 J8 O2 C, S
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
9 w- A/ Z5 r9 _, B! V5 Atvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb! K1 p; k; L  P1 x+ {2 F$ X- H
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。
' _/ C7 k$ |% s3 N  _" BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( |5 s+ z3 O: m. q
; Z* O' s2 R# Q# E) vtvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
$ r( ?6 R  w, z7 t' }9 c5.39.217.77:8898mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
: j$ B3 p8 a" f" Z5.39.217.77:8898tvb now,tvbnow,bttvb% n9 \2 y, \3 \+ O, B& m9 F5 Y" o
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
1 `6 ]7 J- @, X0 k7 d: {公仔箱論壇
# Z( k* b  @, `8 l( ttvb now,tvbnow,bttvb6 s' X  S2 Y6 c
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
* q, Y) w8 F6 f. r2 U/ W; W7 L7 s# n, e
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!5.39.217.77:8898* H; d/ H) r7 @# Y; n
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
! j9 p7 `! I, u6 r& c8 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 h" K1 T, ~7 o* D
係呀?公仔箱論壇! e" }' K2 {6 T
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
& I5 K9 U7 I. `* z4 R5 o" V& R& Q5.39.217.77:8898. \$ C7 R' [# K3 F: l; |
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
3 e. |0 [) U% A. U, q
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
8 P2 v; u  j9 w% \* t4 T5.39.217.77:8898mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
: N+ _" B* [4 t3 H, T. y& Jtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb2 n% t8 R5 ]/ r5 x3 T  c
咁得意我都想試下呀
/ x/ P) ]& E& @# O% B* R3 dtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ D; m" p* b) M* n
係呀?
5 l. j8 r4 h$ j+ Z# t8 c咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
6 d6 W( X; `* M6 O9 n5 G; E( v5.39.217.77:8898
- x; h3 t/ g/ g" R9 k* m( ?( }- _tvb now,tvbnow,bttvb另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...5 p) e& k6 d. @0 ~7 M0 [6 R! [+ Y% X9 O  O) o
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
% i: ^  _; h( }' y5.39.217.77:8898tvb now,tvbnow,bttvb) i. Y" o  c& C# W
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
5.39.217.77:8898. ~9 N- {. S5 G2 M

; k: [) [+ o3 R& v咁得意我都想試下呀5.39.217.77:8898. u  O- l$ x4 `: n0 q& {3 V: @
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* a# L# u' s' r3 v" B+ N( }# V
自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。
. ^; U4 u( G+ i$ n. A公仔箱論壇玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。

* X# p, Q( n; \/ Q" K4 |5 y8 K! }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! u  F) g' H2 R- V# |$ I2 t
% c. w0 T& e9 n
自己玩拔罐好危險架喎。
; e; J; B' m# a, O* [! ~5.39.217.77:8898leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
( a4 E5 |. T0 g# }8 f公仔箱論壇舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
) ^$ l# g) V( b; I/ y$ y公仔箱論壇舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
) O; K7 ~  d8 |  [9 x1 k6 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
公仔箱論壇. Y4 U; {5 s3 r0 J, p4 d' t8 e' m
5.39.217.77:8898& h% d4 F- K: L% v1 j
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
0 X$ N  S( t: g0 d8 B4 H1 i$ N/ Y0 C  c: V1 ^
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。5.39.217.77:8898) B4 W7 X. b$ m
4 K$ ^5 k2 [8 S$ V4 i
$ |- l3 v9 Q: K6 G" n公仔箱論壇喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
# D* G' `; [: i% i6 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
  i4 y4 p. W$ A$ l5.39.217.77:8898有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。/ U+ P1 Y! L( P* Z" {
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細