返回列表 回復 發帖
原 來 呢 間 寺 廟 咁 好 玩,

以 後 要 多 D 黎 參 拜! 善 哉!善 哉!  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-26 12:10 PM 發表
原 來 呢 間 寺 廟 咁 好 玩,

以 後 要 多 D 黎 參 拜! 善 哉!善 哉!  ...
就是咯..得闲你就来打扫下啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 11:59 AM 發表
第一次见你离家出走...
早啊!剛去打掃完,咪 4 圍行吓囉!   ...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 12:13 PM 發表

就是咯..得闲你就来打扫下啦
好啊!咁我得閑就來打啦!  ...
进来坐坐!大家好啊~午安!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 rickyeva 於 2008-9-26 12:14 PM 發表

早啊!剛去打掃完,咪 4 圍行吓囉!   ...
你今日做咩咁得闲架...
原帖由 yicno 於 2008-9-26 12:17 PM 發表
进来坐坐!大家好啊~午安!
你又讲去睡觉啊
hihi~~ mickey & G gor gor~~
原帖由 rickyeva 於 2008-9-26 12:17 PM 發表

好啊!咁我得閑就來打啦!  ...
...........麻烦你哦
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 12:19 PM 發表

你又讲去睡觉啊
我刚刚才睡醒~!已经睡不着了!只是天气有点凉凉的。
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 wongjj 於 2008-9-26 12:20 PM 發表
hihi~~ mickey & G gor gor~~
大嫂..今日去边玩啊...
原帖由 yicno 於 2008-9-26 12:21 PM 發表

我刚刚才睡醒~!已经睡不着了!只是天气有点凉凉的。
你有冇去報名攞獎金呀?   ...
passby say hi to everyone !
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 12:18 PM 發表

你今日做咩咁得闲架...
今日要搞家族派獎金和出糧,所以一早回來!
原帖由 mickeybblim 於 26/9/2008 12:22 發表

大嫂..今日去边玩啊...
today...i go .......................working ar .........