返回列表 回復 發帖
原帖由 terenceng 於 2007-9-20 01:22 AM 發表

麽野試用???
試用期2個月
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 01:19 AM 發表

你似野蛮多D喔!!!!!
靓妈咪
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-20 01:24 AM 發表

系唔系活的唔耐烦啊...
还钱
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-20 01:25 AM 發表

还钱
我欠你几多...一次过俾晒拒:onion31:
哗。。。。。。。。。。。。。。。。。。!
甘多靓仔同我打招呼,我觉得我又后生左!!:014: :014:
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 01:28 AM 發表
甘多靓仔同我打招呼,我觉得我又后生左!!:014: :014:
靚女
原帖由 lux1261 於 2007-9-20 01:25 AM 發表

試用期2個月
谁说的??
开心就是人生最好的幸福
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 01:28 AM 發表
你不lou都甘后生架:014:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-20 01:27 AM 發表

我欠你几多...一次过俾晒拒:onion31:
哈哈~三百!!!:014::014:
开心就是人生最好的幸福
今日有少少奇怪,个个都对我甘好既?
又未过年,未有红包派喔?
我情人妈咪便会老???
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-20 01:30 AM 發表

谁说的??
~~~規例~~~
LUX1261
見習版主
有效期至 2007-11-18
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 01:34 AM 發表
今日有少少奇怪,个个都对我甘好既?
又未过年,未有红包派喔?
敬老
原帖由 lux1261 於 2007-9-20 01:37 AM 發表

~~~規例~~~
LUX1261
見習版主 [img]http://www.tvbnow.com/images/default/star_level3.gifhttp://www.tvbnow.com/images/def ... ult/star_level3.gif[/img]http://www.tvbn ...
哦!原来系甘~努力!“干爸爹”
开心就是人生最好的幸福
原帖由 lux1261 於 2007-9-20 01:38 AM 發表

敬老
哗?????????????????????
阿美女,你好假哦!
一阵又叫我靓女,一阵又话要对我敬老。
甘即系点 je???