返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-9-20 12:41 AM 發表

老人家半價咯!  
喔!!!!!!!!!!
天啊!!!!!!!!!!!!!!!!!
无天理啊!!!!!!!!!!!!!!!
有边个黎为我主持公度??:onion03:
飘过
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 12:46 AM 發表

喔!!!!!!!!!!
天啊!!!!!!!!!!!!!!!!!
无天理啊!!!!!!!!!!!!!!!
有边个黎为我主持公度??:onion03: ...
呢度唔係法庭:onion31:
我就係道理
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
刚才没人??
开心就是人生最好的幸福
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-20 12:49 AM 發表
飘过
飄過甘叻:014:

都要收~~~小童半價

原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-20 12:49 AM 發表
飘过
飘过都要收~~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-20 12:57 AM 發表
刚才没人??
有人~~~~~~~~~~~~~~~~~唔講野!:019:
原帖由 lux1261 於 2007-9-20 01:00 AM 發表

飄過甘叻:014:

都要收~~~小童半價
公主最近好饿啊?
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-20 01:00 AM 發表

飘过都要收~~~
GIVE ME 5 :014: :014: :014:
原帖由 lux1261 於 2007-9-20 01:01 AM 發表

有人~~~~~~~~~~~~~~~~~唔講野!:019:  
现在先见人~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-20 01:02 AM 發表

公主最近好饿啊?
點解甘問???
你地唔驶拿我黎开刀呱
原帖由 lux1261 於 2007-9-20 01:03 AM 發表

GIVE ME 5 :014: :014: :014:  
总要给俩人~饮杯:onion14:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-20 01:04 AM 發表

现在先见人~
去左~~打工仔樂園開工
原帖由 lux1261 於 2007-9-20 01:04 AM 發表

點解甘問???
见人就收钱~
开心就是人生最好的幸福