返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-9-18 01:01 AM 發表

你唔好亂講野啦!:024: 做乜要比錢我!  
公主~~恭喜你成為版主
becky~~恭喜成為版主
原帖由 wwinglin 於 2007-9-18 01:09 AM 發表

公主~~恭喜你成為版主
多謝你~~大家一切努力!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
大花猫,你好!
我今日好唔正常,好sad.
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 01:14 AM 發表
大花猫,你好!
我今日好唔正常,好sad.
講黎聽下!
原帖由 lux1261 於 2007-9-18 01:16 AM 發表

講黎聽下!  
真系唔识点去讲,心口好似俾垢大石择住左,好辛苦透气。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 01:19 AM 發表

真系唔识点去讲,心口好似俾垢大石择住左,好辛苦透气。。。。。。。。。。
有心事..............
原帖由 lux1261 於 2007-9-18 01:21 AM 發表

有心事..............
你有无试过听左某首歌,之后D眼泪会无break甘流??
大家好,我路過入黎打招呼,
唔洗理我,恭喜妹妹及becky
成為新板主。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 01:23 AM 發表

好唔開心就試過.Papa聲甘流就未試過!:onion18:
邊首先甘利害!
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-18 01:26 AM 發表
大家好,我路過入黎打招呼,
唔洗理我,恭喜妹妹及becky
成為新板主。
Jo哥哥黎點可以唔理嗎.飲杯茶先:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-9-18 01:28 發表

Jo哥哥黎點可以唔理嗎.飲杯茶先:onion14:  
:onion14: :onion14: :onion14: 明天返早要訓覺,拜拜。:sleeps: :sleeps: :sleeps:
火焰幫大家庭主路元帥。
:onion05:
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-18 01:31 AM 發表

:onion14: :onion14: :onion14: 明天返早要訓覺,拜拜。:sleeps: :sleeps: :sleeps:
886:onion05:
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 01:23 AM 發表

點解呀~~有心事~~說出來可能會舒服d
只要令我感動的事情,我都會流淚~~我係喊胞

回復 #16349 wwinglin 的帖子

我好挂住两个小既。。。。。。。。。。。