返回列表 回復 發帖
ok  超級打雜 la
把握現在
活在當下

非不為也乃不能也
非不能也乃不為也
原帖由 sd8888 於 2006-8-25 01:09 PM 發表
ok  超級打雜 la
oh...not bad lor, but i really want have a 助手 ;P
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 danewin 於 2006-8-25 01:10 PM 發表

oh...not bad lor, but i really want have a 助手 ;P
like 保鏢A 保鏢B ;P
超級打雜+雜工(人工方面....)
把握現在
活在當下

非不為也乃不能也
非不能也乃不為也
原帖由 sd8888 於 2006-8-25 01:12 PM 發表
超級打雜+雜工(人工方面....)
(人工方面....) :L don't think so much :L
u try to ask 蛋蛋, or ask Boss 超級打雜+雜工(人工方面....) i am too pool so....
把握現在
活在當下

非不為也乃不能也
非不能也乃不為也
HI~~~
大家好呀.........
我就吾係幾好啦.....
因為今日我個鼻塞車呀...嚴重癱瘓
仲要返工.....手軟腳軟......
好彩有d通宵的診所.....剛剛睇完醫生..食完少少野就要食藥訓覺啦.......
28. 你不要一直不滿人家,你應該一直檢討自己才對。不滿人家,是苦了你自己
原帖由 gaby0220 於 2006-8-26 01:17 AM 發表
HI~~~
好彩有d通宵的診所.....剛剛睇完醫生..食完 ...
hi
訓多d la
把握現在
活在當下

非不為也乃不能也
非不能也乃不為也
原帖由 gaby0220 於 2006-8-25 01:17 PM 發表
HI~~~
好彩有d通宵的診所.....剛剛睇完醫生..食完 ...
^:)^ take good care ma :D
原帖由 danewin 於 2006-8-25 01:20 PM 發表

^:)^ take good care ma :D
by the way, welcome here :D
e now no one here???
把握現在
活在當下

非不為也乃不能也
非不能也乃不為也
原帖由 sd8888 於 2006-8-25 01:29 PM 發表
e now no one here???
only u and me, i don't know Driver today, where is he? :L
u live in US how long ar??
把握現在
活在當下

非不為也乃不能也
非不能也乃不為也
原帖由 sd8888 於 2006-8-26 01:17 AM 發表
u try to ask 蛋蛋, or ask Boss 超級打雜+雜工(人工方面....) i am too pool so....
對於人工~
你最好唔好有咩期望喇 ;P
你自己去搵可能仲快d ;P

至於超級打雜。。。;P
者係咩都係你做架喇喎
清潔,煮食,買野等等~
你要有心理準備喎
我地屋企咁多人 ;P
我驚你應付唔黎喎 ;P;P
ohhh so i do 超級5洗做打雜+超級5洗做雜工..... is better ?
把握現在
活在當下

非不為也乃不能也
非不能也乃不為也