返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-16 09:43 PM 發表
:onion05:  我再來也..
爷爷,考试考的点噢:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-9-16 09:47 PM 發表

爺爺  要K書嗎?
要啊.. 星期二考.. 琴晚你msn 我嗎?
我睇唔到內容, 因為msn hang 左..
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-16 09:48 PM 發表

爷爷,考试考的点噢:onion14:
之前两張冇問題, 星期二都應該ok..
不過最後果張(星期四) 問題好大..
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-16 09:46 PM 發表

吃自己啦
你甘同我講野!
想死定!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-9-16 09:50 PM 發表

想死定!
公主息怒..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-16 09:50 PM 發表

之前两張冇問題, 星期二都應該ok..
不過最後果張(星期四) 問題好大..
甘你要+u啦 支持你!!!!!!!!!!!
原帖由 ed_teck 於 2007-9-16 09:49 PM 發表

要啊.. 星期二考.. 琴晚你msn 我嗎?
我睇唔到內容, 因為msn hang 左..
我開親MSN都見到你.
所以咪call下你罹!
無セ特別:

讀書要
原帖由 ed_teck 於 2007-9-16 09:52 PM 發表

公主息怒..
爺爺要
原帖由 lux1261 於 2007-9-16 09:50 PM 發表

想死定!

咪请你吃咯
我唔要.:onion03: 我都識整啦:024:
有人嗎
原帖由 lux1261 於 2007-9-16 09:54 PM 發表

我開親MSN都見到你.
所以咪call下你罹!
無セ特別:

讀書要 ...
我通常都係冇sign out 的.
call 我? o.. 難得有靓女揾我, 我竟然出左街.. :019:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-16 09:53 PM 發表

甘你要+u啦 支持你!!!!!!!!!!!
你都+u.. 你今年考SPM 嗎?
原帖由 wwinglin 於 2007-9-16 10:04 PM 發表
有人嗎
喵喵..
原帖由 wwinglin 於 2007-9-16 10:04 PM 發表
有人嗎
計埋你剛好4隻腳