返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 07:44 PM 發表

我唔識數牌, 十三么一定識, 多謝晒
仲有“哩古哩古“

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 boy321 於 2007-9-15 07:41 PM 發表

係我今晚唱俾你聴既:014:
咁你今晚一定要來呀:onion31:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 07:47 PM 發表

仲有“哩古哩古“
唔識~~台灣牌更加唔識
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:47 PM 發表

Becky 我贊你吁!令到成個tvb生哂.熱鬧左.好有生氣...................:onion05: :onion05: :onion05:

~~我唔係串你喎.你唔好介意唔會誤會
姐姐,你誤會啦!!你甘好,又點囘串我叻!!:014:

只係你甘贊我,我會晤好意思。。。:onion05: :onion05: :onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 07:43 PM 發表

你工作甘忙碌,真係需要充足既睡眠!!
多謝! 真抵
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:36 PM 發表

仲話唔識.:onion31:
大哥.becky我地要小心吁!:onion18:  
唔好咁啦~~好彩jei:onion18:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 07:46 PM 發表

係你呢排無乜上黎,如果吾係既話你認第二無人敢認第一!!
我地呢D夠鍾落台。。。等你地黎撑起個場:onion18:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 07:49 PM 發表

唔識~~台灣牌更加唔識
其實我都係講下姐,我都吾知乜係“哩古哩古“ga

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 07:47 PM 發表

仲有“哩古哩古“
姐係。。。咩牌
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:50 PM 發表

多謝! 真抵
:014: 收到!!:014:
姐姐係米打兩份工作??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 07:46 PM 發表

係你呢排無乜上黎,如果吾係既話你認第二無人敢認第一!!
佢都唔係好利害
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:42 PM 發表

人生就係甘就機會就要塭錢:019:

我己經訓左11個鍾!

昨晚都比Jo哥哥用左:024: :024: :024: 呢隻野呢鬧我叫我訓~~佢好惡吁
你地都知佢成日四萬甘口.鬧人好惡吁! ...
jo哥付眼鏡好攪野~~佢都係為你好~~應該開心至啱:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 07:48 PM 發表

咁你今晚一定要來呀:onion31:
我黎啦。。:014: 請打開你大門
原帖由 boy321 於 2007-9-15 07:50 PM 發表

我地呢D夠鍾落台。。。等你地黎撑起個場:onion18:
:onion03: 點可以甘講啊!!少左你地又點成事。。。
難道學阿爺話齋,等我既左腦同我既右腦交流。。。:019:

原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:53 PM 發表

佢都唔係好利害
咪係。。。:onion18: