返回列表 回復 發帖
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:31 PM 發表

阿爷:014:

就好啦!!甘早食饱!!我捻我买得野黎同返得屋企黎至少2点几:019:
哈哈... 食少d.. 做yoga 都可以做少d 嘛..
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:32 PM 發表

地球现在很危险,快点回去火星吧!!
你住月球, 中秋節過左就會返..

念住在中秋節特區 派下錢, 功勳.. 你地有麼good idea?
原帖由 ed_teck 於 2007-9-15 12:40 PM 發表

哈哈... 食少d.. 做yoga 都可以做少d 嘛..
:onion03: 就系因为学yoga消耗太多体力,先要食多d黎补充。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 ed_teck 於 2007-9-15 12:42 PM 發表

你住月球, 中秋節過左就會返..

念住在中秋節特區 派下錢, 功勳.. 你地有麼good idea?
嗯, 呢样真系考到我波。。。

不如黎个“最靓灯笼“大赛

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:42 PM 發表

:onion03: 就系因为学yoga消耗太多体力,先要食多d黎补充。。。
好好.. 今日半日, 返到去慢慢補喇.. :onion14:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:43 PM 發表

嗯, 呢样真系考到我波。。。

不如黎个“最靓灯笼“大赛
最靓灯笼? 即是貼燈籠相?
原帖由 ed_teck 於 2007-9-15 12:44 PM 發表

好好.. 今日半日, 返到去慢慢補喇.. :onion14:
所以放工就去Jusco睇下有乜好野食

原帖由 ed_teck 於 2007-9-15 12:46 PM 發表

最靓灯笼? 即是貼燈籠相?
系啊!!
我以前自己整吾少ga,用milo罐个种

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:46 PM 發表

所以放工就去Jusco睇下有乜好野食
Jusco.. 係我最常到 seremban 的地方
原帖由 ed_teck 於 2007-9-15 12:49 PM 發表

Jusco.. 係我最常到 seremban 的地方
最新系个度ar ma...但系拜六礼拜好惊去个度,因为人山人海:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:47 PM 發表

系啊!!
我以前自己整吾少ga,用milo罐个种
不過好少人整wow... 其他人去貼張唔係自己整的, 又對自製的會員唔公平..
有第二個方案嗎?
原帖由 ed_teck 於 2007-9-15 12:51 PM 發表

不過好少人整wow... 其他人去貼張唔係自己整的, 又對自製的會員唔公平..
有第二個方案嗎?
甘又系。。。不如叫会员作第d关于中秋节既故事

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:53 PM 發表

甘又系。。。不如叫会员作第d关于中秋节既故事
我都念過.. 都ok..
仲有idea 嗎?
或者中秋节既由来,任会员发挥

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:55 PM 發表
或者中秋节既由来,任会员发挥
同故事一樣.. 算.. 有d 想放棄了.. 哈哈..