返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-9-14 09:59 PM 發表
各位兄弟姊妹
你既兄係度......弟姐妹就唔知係邊:014:
原帖由 boy321 於 2007-9-14 10:02 PM 發表

你既兄係度......弟姐妹就唔知係邊:014:
大哥好掛住你吁
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
借问声各位大大,你地 D $$$$$$$$$$$ 点解可以甘多既?
原帖由 vwwo 於 2007-9-15 12:23 AM 發表
借问声各位大大,你地 D $$$$$$$$$$$ 点解可以甘多既?
玩多D遊戲啦
  喵喵.. ^^
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 01:07 AM 發表

玩多D遊戲啦
我已经系周时都玩既喔。。。。。。。。。
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 01:07 AM 發表

玩多D遊戲啦
赌球~~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-15 01:20 AM 發表

赌球~~~
http://tvbnow.com/fzsg.php?index=z_game&gameid=22

0 - 1
原帖由 vwwo 於 2007-9-15 01:15 AM 發表

我已经系周时都玩既喔。。。。。。。。。
要玩遊戲區的遊戲才會多錢
或者賭博區都可以呀~~叫爺爺比:014:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-15 01:15 AM 發表
  喵喵.. ^^
爺爺~~讀書讀成點呀:onion14: 飲杯茶先啦
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 01:25 AM 發表

要玩遊戲區的遊戲才會多錢
或者賭博區都可以呀~~叫爺爺比:014:
我咪就系玩遊戲區D遊戲,每次200元。
我今日学人玩股票,我有赢架!
不过都唔见我D钱多好多既?
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 01:26 AM 發表

爺爺~~讀書讀成點呀:onion14: 飲杯茶先啦
今日休息, 下星期二先test.. 聽日先開工.. haha..
原帖由 vwwo 於 2007-9-15 01:28 AM 發表

我咪就系玩遊戲區D遊戲,每次200元。
我今日学人玩股票,我有赢架!
不过都唔见我D钱多好多既?
每次200元10次2000元啦
原帖由 ed_teck 於 2007-9-15 01:22 AM 發表

http://tvbnow.com/fzsg.php?index=z_game&gameid=22

0 - 1
麽野0-1
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-9-15 01:31 AM 發表

今日休息, 下星期二先test.. 聽日先開工.. haha..
依~~做工~~做乜野工呀:onion05: