返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 25/9/2008 16:19 發表

4點4
r u at office now??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-25 04:15 PM 發表
不過我係另類..............................
食肉的少林和尚?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 wongjj 於 2008-9-25 04:19 PM 發表

.......someone told me....no different.....

有咩唔同 (sorry,打錯)

原帖由 wongjj 於 2008-9-25 04:19 PM 發表

.......someone told me....no different.....

啊!有这样事啊!
有没有人哦!

回應 qqbubu 第 15842 篇文章

我在..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 2008-9-25 04:20 PM 發表

点另类哦!讲来听听
其實........................係長老話我少入嚟,所以而家每日都嚟吓
server is soooooooooooooooooo slow
G 哥哥.. 去咗边啊
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-25 04:20 PM 發表

食肉的少林和尚?
啊!原来是这样

回應 sweet_cherie 第 15845 篇文章

yamyam...
mickey......long time no see.. how are you?
原帖由 wongjj 於 2008-9-25 04:20 PM 發表

r u at office now??
no ar,返咗屋企
money is me
where have you been , mickey?